Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, August 4, 2009

car craze rugrat...

masuk kereta jer, x lain x bukan mesti nk dok driver's seat. suker sangat dengan stering tue. pas dpt stering macam2 la nak diusik...signal, wiper, aircond button n semestinya radio. hehee nie sebenarnya trip nk ker giant jer. sementara tunggu abah g atm {yer ar, nie kan plan nk habiskan duit abah :P}.

manis x muka anak teruna nie? siap melentok2 lagi...
p/s: alya, nampak x gigi ammar? hehee
haaa, start dh usik wiper. bila wiper tue kat mode paling laju ammar pon mula la menari2 suka. rasanya orang yang lalu lalang mesti ingat apasal tengah terik macam nie nk wipe cermin... heraaannn pakcikkk hehee

mmg suker habis la nie...puas hati dpt geledah kereta.


nie hari semalamnya ke giant {jangan ditanya kenapa pergi dua kali...macam tue la kitaorang, ada jer yang lupa huhuuu...} ammar dah suker dok kat trolley tapi xmo lak dok dalam seat tue. last2 siap xmo kuar lagi n fresh milk kat tangan dia tue pon dia xmo bagi kitaorang.




5 comments:

alyyani said...

hahah.. nurin, tgk gmbr ammar upclose, terus tuju ke mulut dia. sebab nak tgk gigi. keluar jugak dia. kena rajin gosok gigi lepas ni ek.

nia lak, terror tuka gear. dari D pegi gear 3. sedar2 je dah rasa berat jap kete. adoi, mmg tak tahan.

banyak nye shopping! mcm banyak barang ammar je tu. :D

elani makrai said...

to alya :
tue la sajer jer tgkp gambar close up...just nk bagi tunjuk itu gigi2 la heheee. yer la, ckp pasal berus gigi nti kena g shopping berus gigi tok ammar la. tq for reminding me alya :D

oooyeeeker? sib baik ammar x pandai lagi tukar gear...dia lagi interested nak collect duit syiling...uuuuiiii takot ditelannye jer. tp klu kt kete nurin dia mesti gegar2 kn gear tue chewah mcm pandai bawak kete manual lak {abah dia pki auto...x pandai bwk manual...hehee kekurangan en suami :P}

mmg pon, khas tok ammar jer...nk bagi ammar pasang badan la konon.

peah @ peps said...

..ammar dah ada gigi dah..waahh

hushuss said...

ammar nampak mcm dah umur setahun..hihi

alyyani said...

heheh.. abah ammar tak pandai drive manual? ummi dia? sibuk gak nak tau ni tau. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails