Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, August 18, 2009

gatal tangan dahhh~

bulan puasa lagi berapa hari jer, cukup 1 bulan dh nak raya. tappiiii....
.
.
.
.
baju raya kita orang anak beranak xder lagi.
klu bole raya tahun nie nak ammar berbaju melayu baru la comel kan.
abah kata nk sedondon kami tiga tapi kain haper super x dibeli lagi...
{umi dah tempah 2 baju kurung cotton, tue pon x pegi tgk...size main taram peps nyer jer. lantak laaa kira selamat ada 2 helai dh}

sempat ker lagi nk pegi tempah? tolllooonnnn~ tsk...

sooo, memandangkan baju melayu sume abah yang kn beli kan, jadi i lak nak gatal tangan cari baju tok ammar tru online. insyallah gaji bulan nie akan back to normal jadi bole la "menyempat" hehe.

dalam pikiran, i nak : overall, polo t, pants n aper lagi yer...jadi, jommmm survey... here i come~ :D

p/s : kepada online sellers promo la kat i...yang berkenan dihati i mesti grab nyer...

4 comments:

Aleyn said...

Raya tahun ni rasanyer sumer beli online kot...seramlah nak kuar shopping.....huhuh....

Salam Perkenalan

elani makrai said...

to aleyn : yer btul, sbb tue nk beli online jer. bahaya la bawak anak kuar merata takottt oooo ngn H1N1...
tapi tok boys x banyak sgt laaa huhuu...


salam kenal aleyn..

alyyani said...

hahaha.. best 1st comment. sume beli online, untung la siorg. alya belum start survey2 lg baju nia. tp mmg plan nak beli online je. kitorg pun belum cari baju raya lagi. bila ak cari tak tau la. tp aritu baca mag pa&ma, kat greentown mall ipoh ade butik tok baju baby start dr 1 tahun. jual baju kurung melayu sume. so kirimg kat mak alya je la soh beli kan. :)

baju sendiri lak dah lama anta tempah & da siap, tp da terpregnant, confirm la pinggang tu tak muat. tak tau la cmne..

elani makrai said...

tue la...sonang koje hahaa... tp macam ada pasang plan nk g cari kt luar gak. compare price n size sbb kt online macam susah nak beli kn seluar la alya. ammar tue agak petit jadi takot tok setahun x dapat muat lagi.

ala, yer ker? skng nie saper buat bisnez jual kids product mmg bole hidup la...sbb parents skng suke yg the best tok anak2 kn? hehee puji diri sendiri keh3.

hahahaa...xper, bole simpan lagi baju2 yang dh tempah tue...nti lps deliver bole pakai lagi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails