Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, August 25, 2009

S.O.S

lagi 10 minit nak blek...
sorang2 kat studio nie sebab keny cuti sakit dah 2 hari...
sejuk sangat sampai kaki nak cramp...
uuuu tidak, dah la bawak kete manual.
minyak pon dh kat line E...hehee
prepaid pon tinggai sekupang jer...
nie klu mati kete tengah jalan alamat mmg haru...uuuu~ tsk*
kat sapa nak mintak tolong nie...haruuu~


p/s : klu sapa2 ternampak kete kelisa biru tersadai dengan ada makcik keding berbaju kurung bunga purple n pink berbased kan cream...i la tue...hulurkan bantuan eh hek3x...jgn segan2. i lalu kat mrr2 ampang nak ke keramat. roger n out :D

4 comments:

alyyani said...

sabajela. nurin ni mcm student je gayanya. padahal da anak sorg. hehehe... nanti da jd TPM mesti kenangan sekarang takleh lupekan? ni la namanya bersusah dulu, bersenang kemudian...hehehe...

kakngah said...

dek.. ko slmt sampai rmh tak????

hushuss said...

Selamat menyambut ramadan dek. tak dapek nak nolong dek sbb huspa di shah alam...hahaha..jauh tu nak rescue. Ammar puasa penuh tak? hahahaha...

elani makrai said...

TO ALYA : hahahaha mmg nurin pon x sedar mcm gaya masa stadi dl...slalu jer kering hehe.. yer la, sbb kn potong byk sgt gaji last month tue yang goyah sket nie. tensi makcik, alya.

hahhaa tapi yer la, pk2 balik nti mesti rasa kelakar. btul tue, skng wlupon susah tapi sabar kan aja. ada hikmah nie klu kita redha ngan ujian dr Allah nie. bak kata mama nurin, dh xder rezeki kt ofis skng nie.

TO KAK NGAH : selamat kak, walaupon dup dap dup dap jantung nie sbb nak sampai rumah tue kena lalu banyak gak flyover... dah la cabut sharp 5.30, tapi jem nyer bole tahan gak...hahahahaa

TO HUSPA : adoi, baik nyer huspa nk tolong rescue. hehee time kasih tapi apa kan daya jauh kita nie.

gaya macam puasa siap bapak dia g terawih, tahan mata xmo tdo...uuu pose dalam cara dia sendiri kih3x.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails