Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, August 20, 2009

kaakaakkk~

from the last post nurin ada kata yang ammar bole sebut kakak clearly kn? haaa jadi nie la prove dia hehe. tue yang saje jer upload short movie nie. tapi mind the suara katak k. concerntrate on ammar jer k. promise tau! hehee

p/s : klu umi ammar start nyanyi abah kata bole pengsan. and i even rasa malaysia nie bole banjir kilat n tenggelam sume hahaa. tp stiap kali bila hujan lebat jangan la put the blame on me. :D

4 comments:

alyyani said...

hahah comel sgt ok! nia skang kalau kite sebut "o'ooo...", dia leh ikut. suka sgt tgk bila dia sebut.

ammar sebut kakak tu refer tu sape eh?

btw, sama la kite nurin, lagu mickey mouse clubhouse tu walaupun sehari dengar tah bape kali, tetap hafal yg hotdog2 jek. lepas tu miska, muska... lepas tu ooo tooodelll.... hahaha tu je mama nia tau.

suka tgk ammar ceria2 & sihat2... (taknak la nia sakit2 lagi)

ok jek suara tuh. suara en wan lg scary kalau dengar tau. hahaha..

elani makrai said...

TO ALYA : yer ker? tue nk poo poo la yer? hik3x...mmg suker tgk bila diorg sebut pape words kan sbb diorg penuh xpressions.

kakak tue refer tue cousin dia, kakak echa. tp masa mula2 sebut macam bunyi katak tau. lama2 baru clear smpi denggung lebih lagi.

yer la, sbb bukan senang gak kn. mata nk tgk ammar takot jatuh bila dia menari-nari, then nk dgr n hafal. otak cramp jadi tue jer hafal nyer hehee

tue laaa, mmg tue jer harapan. sbb mmg x best bla diorg sakit kn... {hopefuli nia recover cpt n jauh la dr pape lagi kn}

yer ker? heeee malu makcik tau. kira bole dok dlm ranking lagi la nie sbb ada orang lagi truk yer... :D

alyyani said...

nurin, dia sebut o'oo tu saje2 je. setakat ni tula pekataan yg kalau kitorang sebut, dia leh ikut. yg lain2, belum dpt dikenal pasti. hehe..

elani makrai said...

TO ALYA : hahaa...jd dia suker kot tgk korang ckp dats why dia ikot. hahahahaa... kadang2 dgr diorg nyer baby talk mcm membebel jer kat kita kn? hehee tue kn hati2 bila cakap, takot dia pick up words yang tidak patot huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails