Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 24, 2009

B.O.S.A.N

mmg harini bosan sangat tapi managed tok buat kerja cepat gak. lagi sket nak habis.
otak pikir lain, tangan dok buat keje, hati dok kat rumah, pinggang n montot dh sakit sebab dok lama kat kerusi {kat office nie x ley jalan2 jadi mmg bole kematu la montot tue}. urrrghhhh mmg bosan. setiap dua jam or less than that tgk jam. aik, tadi ingat dh kul 11, mana tau g toilet 5 minit baru jer 10 lebey. tue x sabar2 jer kul 1. bila kul 1, harus la start blogging heheee.
.
.
.
hari nie siap dapat 3 post lagi. hmmm, jap g sambung keje balik.
tapiii...mata dok lagi tgk jam dah pukul berapa n stiap hari kira berapa hari lagi nk bulan 10...
sebab 1hb oktober nie i nak bagi surat cinta kat bos. yeayyyy!
then i budget samapi pertengahan november jer nak keje. wooo, bole lepak rumah. {nie nak cuti awal tok kosong kan kepala balik tok persediaan nk sumbat ilmu balik}

uuuuu...belek2 kalender tau2 macam cepat jer dh nak raya...
arrrggghhhh, nex week dapat gaji mmg trus lenjan bershopping tok ammar...
yipppeee!

ok la, dh pukul 1.45, harus stop skng tok download borang kemasukan UiTM lak...
pastu...kirija...kirijaaa...oooo, tidakkkk~

2 comments:

alyyani said...

nurin, tgk jam ingat nak cepat balik. sebenarnya, nak cepat bulan 10. hehehe.. waa, draft surat da siap belum? ni mesti tinggal nak print je kan? tp da ade gossip kat ofis tak yg smpi kat boss yg nurin nak quit? mesti boss da tau kan? ke boss jenis sengal? heheh..

elani makrai said...

TO ALYA : hehe tue ar...tapi sebenarnya dua2 gak hehe. kompeni cina kan, blek sama gak 5.30. xder nyer dapat blek 4.30 huhu.

blom ada lagi yang nurin nyer, tp yg contoh ada dah hehe...satu ofis dah tau tp x sure dia tau ker x. tapi aritue siap bagi nurin hfon, tau la kot hehee...

nak amik hati konon...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails