Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, August 24, 2009

what the???


ammar heran sangat dengan acu yaya dia...
cuba tengok xpression muka ammar.
sah! mmg comfius n heran.
mesti dia pk kenapa acu bole ada dalam bakul tue?
or...nie acu ker?
korang nak tau berapa lama ammar dok tenung jer acu n bakul tue...
dekat 5 minit. lama kn?
dia diam jer n bila acu dia n kita orang start bising cakap pasal di heran trus dia ketawa n jerit {mmg kuat sangat} hehee ammar nie mmg dari dulu papa panggil 10 seconds.
kenapa? sebab dia akan ketawa bila sume orang dah habis ketawa. hehee {sebenarnya perangai yayi jugak la, konon2 x mo amik tau tapi diam2 interested nak tau} sama! mmg susah gak nak dapat satu senyum dari ammar { tapi ngan sapa dia kenal okay la} tapi cuba orang luar. pastu ammar nie bangsa suker tengok sampai puas then baru la xpress per dia nak, ketawa, jerit, takot or diam jer.
hmmm so to his future girl friends out there sabar jer la. tapi bila dia senyum sah u gals rasa bahagia... trust me {i like the way he looks at me} bahagia oooo~
{heheee promo anak sendiri...kah3x ketawa sendiri sampai terguling jatuh kerusi}

p/s : sapa nak isi borang jadi menantu, bole apply borang sekarang kay...hehee

2 comments:

alyyani said...

amboi ammar, focus abis. nia pun mcm ammar gak (sama lagik) tapi tak selama ammar kot. lama dia process dalam kepala nak tunjuk apekah perasaan dia. nak gelak ke, nangis ke or maintain muka blur. or lari mendapatkan mama nya. heheh..

ammar dok tenung, yg dlm bakul tu mesti da gelak terbahak2 kan? hahaha...

elani makrai said...

TO ALYA : ish3x, anak kita mmg sama la kan. agak nya sama tahun macam tue kot.

itu la pasal, sbb dh tergelak terbahak2 baru dia pon gelak besar, hehee :D

tue yang kdg2 g hospital mcm happy semacam sbb x tau tujuan, last2 dh kena inject.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails