Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, August 20, 2009

keciwaaa...mmg dengki

seminggu datang lambat period nie...dalam hati eh, ammar nk dapat adik ke? tapi ari tue ada buat medical checkup n mmg sah -ve. tapi napa x period2 lagi. dalam hati dah berbunga-bunga kira dapat la pose penuh tahun ni. mana tau mimpi di siang hari jer...petang tue dah rasa macam sakit2 jer pinggang nie. tup..tup g toilet aiseehhhh mmg dengki la ko nie...2 hari lagi nak pose baru ko datang eh.
mmg slalu macam tue, suke dengki tau.
arggghhhh...mmg x dapat la nk join sume orang pose start ramadhan nie...
jadi kepada sume warga bloggers n family nurin n family wish uol,
"SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN".
bagi sesapa yang preggie tue *wink* {alya n zack} best nyer korangggg... i jeles ok heheee. maybe nex time la...
p/s : jadi plan nk shopping sket tok cari sluar n kasut ammar time pose nie mmg bertenaga la sbb x pose hehehehee...ketawa jahat :P

4 comments:

alyyani said...

alahai, lama nye dah tak tuang puasa ni. kalau nurin nak tau, this yr (2009) insyaAllah full, last yr (2008) mmg full, masa bujang (2007) before kawen pun full. nak jadi cite, period tak dtg la bulan ramadhan tuh. maka, dengki la akak dgn adik alya. heheh..

tapi yg best nye, mcm nurin ckp la, time nak shopping ade tenaga kalau tak puasa kan?

elani makrai said...

TO ALYA : mmg daku jeles dgn kamu. tsk* hehehee...best nyer alya, nurin evri year mmg kn la 7-8 hari. mmg dia suker sgt dtg time tue. haighhh...tolong lagi bagi can rasa x tuang nih hehee...

btuuullll! klu pose x larat nk lenjan lama2 kt mall. nti mau nak pengsan huhuuu. tp shopping nyer pasal slalu nyer larat ajer hik3x.

alyyani said...

nurin : hahah betul tu, shopping punya pasal rasa bertenaga je. ingat lg last yr time tgh sarat bole pegi sogo lg shopping. yg paling best nye naik tren. tp kan kejap2 duduk, kejap2 duduk. wan ckp. banyak duduk dr tgk barang. hehehe..

elani makrai said...

uuu yer ker? nurin masa tue ngah dlm pantang. yer la 2-3 hr pas deliver dh masuk bulan pose. alamat sume yang jg nurin terpaksa la tgk nurin makan heheee...

spttnyer alya banyak jalan senang beranak tau...tp mana tau nia besar hehe...x mengah ker? kn nk last2 tue mmg mengah klu jalan bnyk kn...tp best berperot!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails