Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, August 28, 2009

dapat gak~

today was a very bz day...
1 post pon x dapat...
why?
.
.
.
.
lady boss was here during lunch time. d*mn {dis the only time for me to upload}
then, after lunch, steve keep masuk studio macam panas dok dalam office dia.
tensi...tensiii...

sabarrr jer laaaa...huuuhhh, kurang pahala nanti. hehee
nway, selamat berbuka puasa in another 2 hours time n drive carefully balik rumah.
pesanan penaja *ingatlah orang tersayang keh3x... ;D

p/s : today i was happy sebab rasa bahagia jer for no reason. plus en suami gave me rm50 lepas pinjam i rm3. hehee i x mintak, dia yang dengan rela hati bagi keh3x..

4 comments:

alyyani said...

whhoooo, en ean tak penah bagi cash for no reason la. apsl mcm jeles nih. huhu...

alyyani said...

type : en. wan.. heheh..

Kakak said...

Salam ziarah...
Selamat berpuasa...
Semoga selalu rasa bahagia.

elani makrai said...

to alya : hehe yer ker? ala alya, dia pinjam duit nurin rm3 time nurin mmg tue je last kopek duit sbb tue dia kesian n bagi hehee..

p/s: tapi dia mmg berani bagi nurin atm card dia klu kitaorang x sempat beli barang rumah sama2. nurin pon guna la tapi wisely la... :D

to kakak : salam ziarah, jemput2 la masuk. n selamat berpuasa kakak. insyallah same to you too :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails