Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, August 13, 2009

the red umbrella boy


ammar different kn? boys interested ker ngan payung? lagi merah...
my conclusion : bold/unique/creative/different/sweet... kahakahakahaa :D

5 comments:

kakngah said...

memoir of geisha
ahaks!

Nieza Ishak said...

betul kak ngah,

teringat geisha ...

ammar kena ada senyuman menggoda. baru bertambah tomeii ... heheheh

hushuss said...

pakai kimono, sah le jadi cam oshin..hihihi.

alyyani said...

yg best tuh, pandai lak dia pegang payung tu then letak kat bahu dia tuh. kalau nia dpt ni, dia akan cari port kat payung tu mane nak gigit ni. :D

elani makrai said...

to kak ngah : hehee suker citer tue tapi tak lak ammar dpt mata biru tue...hehee

to kak nieza : kang klu ada senyuman menggoda habis zulaikha terpikat nti...heheee macam mana?
:D

to hushuss : ammar ngan kimono? wahhh, kena bela balik rambut mcm dulu baru nk kejepunan ammar masa baby dulu...arigatoooo~

to alya : itu la pasal, ada jer dia godek2 payung tue mcm penah pakai payung. hari2 dok bak...bak mintak nk main payung tue... hehee :D

heran gak, payung nie xmo lak dia gigit...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails