Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, August 5, 2009

8 days 2 14th august

dlm seminggu lagi ammar dh bole dpt pangkat abang sebab dh nak masuk 1 tahun {bukan nyer sebab i preggie k}. jadi bila jadik abang chik macam2 la akal ammar n kerenah dia. petang semalam sampai umah kat nk maghrib hehee sebab melepak ngan z {n sebab tringin nk tengok pewot dia yang dh memboyot tue}. sampai2 ammar siap pakai kopiah yayi n gelak2 time bukak gate. rupanya2 nyima kata dia xcited bila nyanyi lagu selawat atas nabi dia start la ckp "...bakk..bakk.." nk pki kopiah. ada2 jer ammar n nyima nie. siap menari2 kekanan ke kiri lagi melenggok badan dia. hmmm, nak jadik ustat ker ammar nie? x yah la...jadik la engineer ker, arkitek ker...bukan xmo ammar jadik anak yang baik tp biar la bersederhana. yang penting pandai jaga diri n taat kat allah n kitaorng cukup la k.



yang nie plak lepas dh jadik ustat, nak main teddy bear acu yaya dia. heheeheee {abah ammar tau nie mmg dia banned}. yer ar, dia tgk kucing pon x takot jadik dia nampak teddy bear nie dia layan macam kucing gak. halus n comel jer suara ammar cakap "meeewwww....mimimimeeeoww.." hehee last2 abah dia dah balik n nampak ammar main teddy bear trus cakap "eeee...ammar tue budak pompuan jer main....eeee" ammar per lagi campak trus laaa hahahaaa...


p/s : ammar suker cium teddy bear nie...hehee tapi pastu start la agenda tarik bulu dia...tue yang takot...dia suker makan per jer....uuuu

2 comments:

alyyani said...

dari hari ke hari ammar semakin bijak. mesti mulut tu asyik nak bercakap je kan? hehe..

erk, ammar main teddy bear? nia tak suka teddy bear tau. may be sebab nia tak suka kucing so teddy bear tu dia tenung dari jauh je. heheh..

elani makrai said...

to alya:

mmg pon alya, mcm2 la dia dok ikot cousin2 dia n klu tgk citer dia dh pandai nk ikot tune lagu tue. hehee

tue la yang abah dia x gemar btul. abih dia suker kucing jadik dia anggap teddy bear tue mcm kucing gak la...heheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails