Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, August 7, 2009

craving for more...

  • drawing
  • writing
  • reading
  • playing
  • speaking
  • walking
  • running

tue la yang ammar dok crave sekarang nie asside from eating ice-creams & chocolates...hehee. minggu lepas kakak echa ada bawak drawing board baru {yang macam2 dulu2 kita main...i know i have one n same goes to my sis ein...ada gambar lagik kita dua}. ammar nampak n memang dah fell in love ngan benda tue. plus, i think ianya lebey save daripada using colour pencils n pens n bagi draw kt paper. salah satu nyer lepas ammar dh conteng2 dia mesti nak conteng tempat lain n somtimes tangan n kaki pon terconteng2, then dia mesti nak rasa pencil2 tue. uuuu sungguh la no...noo...k. so, per lagi. pegi bagi tau en suami yang ammar suker draw kat citu {sambil tunjuk echa's}. n pegi la beli {tah ari sabtu ker ahad kt carrefour} bukan itew ajer, siap beli playskool yang shapes tue lagi. hehee sebenarnya umi mmg nk sangat beli tok ammar tp ongkos nyer xder kan...jadik pow la en suami {bila beli mainan tok ammar umi mesti panjang akal n add jer per yang rasa nak tok ammar hehehe...}. tp ammar pon bukan la pandai lagi draw ker kn, tp i acctually encourage him to love write n draw. xmo dh besar baru nk kenal pencil kn.


nie last2 dia nampak umi dok padam {ada push button yang erase contengan itew} jadi dia pon dah pandai skng dok push jer...umi tengah draw kat ammar pon tinggal separuh jer. uuu, baru nk tunjuk skill kt dia...per laaaa :D

2 comments:

alyyani said...

cepat ammar kenal pencil. nia kalau pegang pencil ke mulut la tuju nye. mmg kena monitor depan mata kalau dia pegang pen tuh. skang stable la skit, da reti pen tu mesti tuju ke kertas or buku. pelan2 la kan, lama2 biasa la tuh..

p/s : focus nye ammar!

elani makrai said...

HEHEE DIA ADA KAWAN PLUS KAKAK ECHA COUSIN DIA SUKE NGALER JADI DIA PON IKOT SAMA LA.

YUP, PELAN2...LAMA2 MMG BIASA N AUTOMATIK DIA TAU LAGI2 ADA MODEL NYA HEHEE...

P/S : HARUS AMMAR TUE...X TGK MUKA DIA YANG SERIUS TUE LAGI LAAA... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails