Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 10, 2009

quarter way tru...

tadi kan nurin kata nak g bank n renew lesen kan...
tapi dalam otak nie macam2 lagi plan ada.
so, i choosed to go to TESCO AMPANG lunch tadi.
sebab 1 : kat situ ada pos ofis.
sebab 2 : disamping dapat masuk kan duit dalam ASD ammar, dapat gak renew lesen.
sebab 3 : nak merayap cari baju long sleeves klu bole, 2 tok ammar.
.
so, yang setel...renew lesen n masuk kan duit ammar.
pastu tak tau nak buat apa sebab sorang kan.
so, jalan dalam supermarket dia n konon nak cari baju tok ammar.
tapi hampeh, takder berkenan di hati. so, nampak gaya nyer mmg kena g jugak la F.O.S for kids kat wangsa walk mall. huhu. baju nie nak beli tok ammar g gold coast, walaupon summer tapi breazy...so jacket lak beli sleeveless, harus la spare kan long sleeve kan. xper, sabtu nie ley try setel prob nie. insyaallah.
.
then, dah tawaf kat 2 kali, perot lak lapar. g la makan sorang2 kat pizza hut. lame okay. macam tak best makan sorang2. at that time i wish fiza was wif me. tapi aku tau ko bz ja...huhu. dah la sphagetti dia macam tak sedap sangat, tapi lapa punyer pasal. licin.
.
setel makan, hati nie macam x syok klu tak bawak balik pape. plan mula2 nak beli kat en suami boxer, tapi tak jadi. so, beli kat ammar buku la. kan nak menjayakan misi 101 Dream House Project. dah tue klu ada rak buku nanti tapi buku tak cukup camna lak kan? nanti nak story telling ngan ammar pon tak dapat. so, nie la hasil belian lunch tadi. tak banyak buku yang menarik. tau tadi g beli kat popular. huhuuu takper, next time.

nie la hasil tangkapan 10minit terakhir before 2.00 pm.
siap tulis dah nama ammar. full name. line bawah mula2 nak reserved tok future adik ammar tapi macam lama lagi. so tulis date lebih for memoir. plus, i can always buy new books for future one kan?
p/s : malam nie nak bacakan buku tok ammar. hehe berangan2 gak, tapi takkan tak dapat lagi cupboard tak mo baca buku tok ammar kan. hehee misi makcik hampir berjaya, hiphiphorray for me.

2 comments:

alyyani said...

mcm samala kalau da masuk mall, kalau kua tangan kosong rasa ade yg tak kena. so nak tak nak kena beli something. ade gak nurin beli tuk ammar kan. kite biasa la, ape2 pun anak. kita no.2..

waa... da get ready nak gi teluk emas org tuh. jeles2... huhu.. buat checklist ye :)

elani makrai said...

tu la alya...kadang2 makanan ker mesti nak beli gak tok ammar. wlupon mayb dia tak suka tapi sbb ingatkan anak. jadi beli la kan. tau tak, penah nurin baca katner tak sure.

klu ada anak pompuan n anak laki. kita mesti gembira kan anak pompuan dulu. maknanya klu beli makanan ker kan, bagi anak pompuan dulu makan, baru yg boys tau. pastu klu selalu gembira kan anak pompuan dapat banyak pahala tau.

tpi since ada ammar jer, happy kan dia gila2 gak hehe.

p/s : tue la dah tanya member yg biasa g sana. dia kata wlupon summer panas tapi sejuk gak sbb berangin. jadi nak prepare awal2 la. takmo waste tok menda tak patut kat sana. nak xtra duit tok beli pape kat sana. hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails