Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, November 20, 2009

cart merah idaman

mengidam "benda" ini untuk ammar.
i noticed yang ammar nie suker main benda2 berunsurkan kotak supaya dia bole pakai atas kepala, cuba duduk n muat kan bontot dalam kotak tue or even bawak/usung benda dalam tempat yang berunsur kotak itew. contohnya tempat yang ammar duduk lepak nie. sebenarnya menda nie ialah sebahagian daripada almari tempat letak buku n mainan dia. habih dia dah kluarkan n jadi tempat dia nak nesting plak. lepas tue kitaorang pon layan la dia n tarik dia ke hulu ke hilir pakai box kain nie. tapi mmg tak sesuai langsung coz 1. ammar makin bambam (nampak jer kenit tapi terasa gak bila angkat dia) n 2. rendah, jadi bole sakit pinggang nak tarik or tolak...

sebab tue la macam tringin nak belikan ammar cart tok dia usung barang mainan dia n sekaligus jadi tempat storage mainan dia. plus kita orang pon bole tarik dia ke hulu ke hilir. tapi macam sedar kat oversea jer bebudak dia ada benda2 nie. klu korang perasan dalam cerita walt disney mesti bebudak tue ada tarik cart warna merah n bawak mainan diorg or diorg guna tok project diorg. kat sini ada tak jual cart tue? tak kisah la kaler biru or merah...asal ada. tapi jangan la rege nyer melambong. klu terlampau pricey gamak nyer kn buat sendiri la ummi. hehee

nie abah la tukang tarik nyer... ;P
chewah, posing manja kat dalam box kain aka cart dia ;)

4 comments:

peah @ peps said...

hoho..the toy cart..

elani makrai said...

hohohooo...
tapi ada yg lebih simple...tak mo gabak mcm nie. klu besar nie ammar pon bole tarik aku hahahaha... :))

alyyani said...

ha'ah kan, kat sini ade ke ek? tak pnh nmpk gak kan. dlm cite mickey mouse tuh ade je kan? heheh... ammar berposing manja gitu. :D

PurpleCollection said...

your little boy is cute!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails