Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 17, 2009

:: happy 2nd anniversary to us! ::

yeayyy...alhamdullillah.
today, officially marriage kami dah berjaya masuk ke tahun-2.
memang banyak dugaan & rintangan, suka & duka, kerenah kereneh kami lalui bersama.
walaupon segala pahit yang dilalui mmg menyengal kan otak, tapi syukur kami still together & in need each other...ditambah ngan ammar mmg savior segala hal.
so, nothing much to say...just nak coretkan hari kemenangan kami tok kenangan di hari tua nanti.
.
:: goals & kata harapan sempena menuju lembaran tahun baru gerbang perkahwinan ::
>to me...i hope i can be a better wife & ummi to both of u. semoga segala yang kita impikan tok berjaya dalam marriage kita mencapai kejayaan. & semoga kita akan lebih understanding, tolerate & happy selalu...last but not least, semoga kita 3 beranak akan sentiasa strong dalam menghadapi segala rintangan bersama. aminnn~
>to sayang...i love u & hope we can stay together till death do us part. insyaallah. so i harap u akan sukses dalam career u n be what u want to be as long as u still be urself & tak luper diri :)) semoga u panjang umur n sentiasa dimurahkan rezeki & dibawah perlindungan Allah sentiasa.
>to ammar sayang...di harap ummi & abah akan selalu guide ammar dalam hidup ammar agar ammar jadi anak yg soleh, baik, respect kami sebagai parents & sayang kami selalu. semoga segala doa kami akan sentiasa mengiringi hidup ammar sampai bila2, & ammar sihat selalu...insyaallah.

5 comments:

Nieza Ishak said...

happy anniversary ...
tahniah both of youuu ...

alyyani said...

nurin! tak lama lagi turn alya lak :D

btw, happy 2nd anniversary to both of you. sweet bila baca harapan nurin tuk diri sendiri, & your sayangs tuh...

p/s : baru 2 tahun, banyak lagi tahun nak tempuh bersama. harap akan lebih kuat sampai hujung nyawa. amin...

elani makrai said...

kak nieza : yer, tenkiu kak... :)

alya : hehee yer la kan...tak sangka dah masuk 2 thn hmmm ;)
hehee..tue buat peringatan tok nurin, jadi takder la tamak kat diri sendiri jer nanti kan.

p/s : orang kata the 1st 5 years of marriage yg paling getir. so, 3more years to go...huhuu n more other years to come. fuhhh jauh tuuu...hehe aminnn tok kita semua.

oli said...

happy anniversary!!!!
saya nak tanya soalan yang nak kena lempang tu...hehehehehe
bila nak tambah?
kakakakakakakakakakaka

elani makrai said...

kak oli : tenkiu...lambat nak cakap tq ka u sbb semalam takdapt nak log in.

hahaaaa...takper, bkn soalan nak kena lempang nie...jgn risau. nanti laaa...tunggu lepas sambung belajar heheee...1 pon tak mampu nak handle lagi...klu 2 lagi laaa ;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails