Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, November 13, 2009

my undivided love...

goes to...
1. ummi & abah.
2. nyima & yayi pa.
3. teto, lucy, mimi, acu...
4. ofcoz heavenly ice-creammm & vanilla milkshake.
......
nampak tak dari renungan mata ammar tue?
heheee...budak ammar nie pantang nampak ice-cream...
nie nampak ummi makan curi2 jadi dia pon nak join sekaki.
heheee...habis comot trus.
.
.
semalam i tak keje (bukan sebab i malas yer), my mom mc hehee mintak off satu hari sebab demam. jadi en suami pon kuar kan memorandum. u dibenarkan bercuti hari nie. jaga ammar.
g wangsa walk mall (nanti i updte citer kat wangsa walk mall).
beli vanilla milkshake for me, last2 ammar jugak songklap...
pastu beli muffins pon ammar gak nak sebat.
{bole kira la kiranya mana sumer lemak yg sepatutnya i dapat g mana kan? kan?} hehee

menikmati sekeping wafer yang dicalit ice-cream coklat. bukan jer ammar yg comot, ngan towel n nyima join comot sekali.
hmmm, puas makan sekeping. sedap hingga menjilat siku~
dah makin takder ice-cream dia ammar pon bagi balik la balance yang dia takmo makan dah. ammar bila minum air pon macam ni gak, tinggal setitik baru dia bagi balik cawan tue hehee.. abah dia selalu kena macam nie kalu breakfast pagi2 before g keje. ummi lak selalu habis kan nasi ammar yang tinggal 2-3 sudu. nyima lak dia paksa isap botol susu dia yang susu tinggal sesedut jer lagi. hahaaaa patut la tiga2 kuruih keding. ammar curi sume lemak2 tue hahaa.
.
.
p/s : tapi ammar pon berat tak naik2 gak. jadi mana pegi lemak yg ammar curi dari kita orang? harus laaa kat pampers dia hehe...pooo pooo yang smelly jelly hahha.



3 comments:

alyyani said...

heee...memula baca list tuh, cari nama ammar & en suami. siap baca 2 3 kali sebab mata da blur ngantuk sgt. rupenye baru faham ni list ammar. ingat list nurin tau. heheh...

mmg like mother like son la. ammar mmg suka sgt ice cream or benda2 yg sewaktu dgnnye..pandai lak tuh, ice cream kat waffle tu da abis tak mau makan dah. amboi2...

ha tp tu la, suka amik makanan ummi, patut la slim sgt. tp ammar pun sama slim sebab cepat je makanan tu proses. heheh..

elani makrai said...

hahaaa, terkonfius jap eh...ammar nyer list tue heheee....

tue la, mmg dia suke sangat. so, kitaorang decide nak belikan dia nanti mini cornetto la sbb kecik n tak la banyak dia lenjan ice-cream kan. hehee rasa nyer kadang2 macam suke bagi ammar unhealthy food. takper la sekali sekala jer. bcoz he's being a gud boy...bagi hadiah sket la hahaha...(nak sedap kan hati sendiri nie).

tue la, nanti nurin kn amik supplement la rasanya sbb lutut dah start sakit. dokong ammar pon tak berapa larat dah. bengkok hehee...
hmmm, mmg...klu sehari tak poo poo 3-4 kali tak sah ammar tue.

ROZANA said...

dik, ammar minum formula tak? dia mminum formula pe erk? dania susah poo poo la kekadang sampai berdarah bontot dia. asal nak poo poo jer nangis sambil peluk nana or mama kitorg ni cam toilet dia jer...

ps: comot2 pun maintain comel ammar erk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails