Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, November 10, 2009

DEKO DEKO : AMMAR'S ROOM

Nursery Tour : Ozzy's Bright Safari Nursery

bila la ammar nak ada bilik sendiri kan n lebih tepat lagi bila la kitaorang 3 beranak nak ada rumah sendiri kan. jadi boleh la bagi satu bilik kat ammar. mmg tak sabar-sabar. en suami siap kata lagi klu dh beli rumah nanti nak belikan ammar katil bentuk kereta, uuuuu nie mmg idaman nurin masa kecik2 dulu nak sangat katil kereta. haha tah-tah nanti bile ammar dapat katil tue, ummi kot yg tumpang tdo kat katil ammar :))
.
sooo, memandangkan boss takder. buat la aktivit berfaedah sket. bukan nyer sesuke hati tido okay. cari idea dan ilham tau. (mmg fevret nurin cari design2 tok interior decor nie) klu dah start pikir pasal deko deko deko...gamaknyer hilang ngantuk nie. (yer la, semalam tak cukup tido sebab ammar tetiba muntah lak, cian ammar. dah la ngantuk, muntah pulak. over kenyang kot. ammar, lembik sebab penat n ngantuk).
.
so pagi nie, awal2 dah bukak blog Jundeco Stickers. mmg cantik2 wall stickers dia. tue yang wat terliur tue. jadi pilih punyer pilih (mmg tak tau nak pilih mana satu sebab banyak yg cantik2.) nurin nak la yang nie. macam best lak, bagi ammar ada imagination sket. letak kat dalam bilik...hmmmm. plus ammar suker gambar2 binatang nie n dok dalam choo choo train lagi. comel okay...arghhhh :))

PS58046 : Jundeco Stickers

p/s : konon2 ikot gambar kat atas tue...ada satu kerusi tok nurin story telling ngan ammar la. indah nyer...insyaallah, ada rezki nanti. akan ku deko deko deko umah tue sampai gempak hehe..

3 comments:

alyyani said...

ade rumah sendiri pun, nia masih belum ade bilik sendiri. mmg suka berangan bila nia ade bilik sendiri nak decor cmtu, cmni. comel gile wallpaper gmbr train tuh. waa... bila la nia nak ade bilik sendiri ni. tumpang berangan jap. :)

peah @ peps said...

i loikee...aku dah add this link to my blog..seriously..aku cari2 sangat..bende2 crafty gini..

thanks dek!

elani makrai said...

to alya : ala, wlupon age diorg still muda. tapi kita sediakan jer bilik tok diorg. mana tau nanti dah besar komplen lak naper takder gambar or memori dalam bilik sendri.
lagi pon bagi nurin...kita kena terap awal2 dia suke bilik dia sendiri, baru la dia tau makna privacy n appreciate his or her own space. n klu diorg nak main ker apa kat dalam bilik sendiri.
ok tak i nyer xplaination...hehe.

jom join berangan, best nie, masih mood berangan nihhhh...

to peps : mmg aku saja jer bagi link tue sbb aku tau dari dulu ko dok cari. sib baik la aku dok blog hop. last2 jumper. tue la aku cpt2 smpn dalam list link aku gak. mmg nak gak beli nanti....harap2 by that time stock still available la hehee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails