Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, November 19, 2009

:: what's ur idea of a kitchen? ::

nothing much to do...serious sebab banyak keje yang dah beres and no more work for me to design. so, apa lagi apartment therapy la jawab nyer. okay, mungkin korang akan muntah berdarah tapi just wanna share some ideas dari kitchens orang lain. mayb bole bagi kita idea bila ada rumah sendiri nanti.
.
and i also terjumpa blog nie armelle yang for me, sangat terer dalam photography, carfting & deko. so some photos nie datang nyer dari blog dia la...enjoy! p/s : tgk nursery anak dia...sangat comel n cheerfully colourful.

5 comments:

alyyani said...

kalau la 1 hari kite dpt salah satu dapur ni, mmg rajin masuk dapur je kan? nak masak pun semangat. insyaallah satu hari, nurin akan memiliki salah satu dapur ni. :)

waa.. da tender ni, da free la ye? best2!

elani makrai said...

tue la, satu hari nanti kita akan dapat kan alya...
tue la...mmg semangat habis.

tue la...tak der keje sampai tak tau nak wat per...

peah @ peps said...

ini aku sangat suker.....dek..surf more..feed me..feed me...

elani makrai said...

okeh...no prob ja...
mmg akan di surf lagi.
tak puas lagi...
mari aku kasih ko gemok ngan infos..hehehehee

Simba said...

bestnye dapo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails