Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, October 20, 2009

pengumuman...treettt treeett..

i'll be off blogging till friday. oh tak, sunday. sebab saturday tak keje jadi tak dapat update. sunday kat umah pon tak dapat update. jadi monday la. sebab nya nak prepare for interview kay.
.
n hoping to have a small reunion wif fellow uitm friends this sunday.
it's E.D's wedding. buat sume yang dah dapat kad sila lah datang yer, kita jumpa balik sbb lama sangat dah tak ketemuk. to those yang tak dapat kad, ed suh kitaorang jemput on behalf. bukan suke-suke jemput tau. e.d siap bagi msg :
.....
"Salam..guys, hopefully kad kawin korg dh dapat yea..
if ada kawan2 yg ed ter miss tu, korg tlg laa jmput on behalf ed yea..
nnt korg park kat tapak bazar ramadhan/psr tani
ada rela jg sane, nnt tgk signboard parking kt ne..
ok, hopefully jumpa 25hb ni." -aliza@ed
......
p/s : nampaknya sebelum nak happy hour sunday nie, nampak nyer kena melalui sumting scary dulu. thanx to all yang telah mengwish kan nurin gud luck. i do need it. korang doa kan sekali berjaya kay, thnx in advanced.

2 comments:

alyyani said...

aaa takpe2, susah2 dulu, senang2 kemudian kan? nurin mesti bole nye. yg penting muka kena nmpk confident. ni akak alya nye tips la. lepas tu dia ckp jgn buat2 tau. kena tau ape yg kita cakap. nanti kena tembak cam akak alya dulu. kejap yes, kejap no. last2 kena sound dgn prof tuh next time think b4 u talk. ayat tuh buat dia tak leh tido smpi dpt tau result. lepas gak dia...

waa.. nak gathering weekend ni. mmg la best!

elani makrai said...

to alya : huhu susah sampai konon nak buat proposal. bole tetido. tau2 dah pagi hehee...

ooo, thanx alya for the advice. mmg slalu nyer klu nurin tak tau mmg bantai kata tak tau pon sbb tau, nanti mesti kena tembak kow2 punyer. or klu nak nampak pandai sket ckp la mengikut pandangan kita...jadi kurang la sket kena tembak hehe.

yer la, wlu pon tak g lagi interview...mcm tak ley tdo dah sbb nak tau result nie mmg seksa. huhu...mintak2 la nurin lepas mcm kakak alya gak.

best! kita orang yang tetamu lagi xcited drpd pengantin apa hal lak kan...hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails