Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, October 5, 2009

mimpi...buang air besar?

Mimpi Berak atau Buang Air Besar.
Maknanya: Bererti kesusahan diri kita akan hilang. Jika dia orang Kaya akan mengeluarkan Zakat Hartanya.


mimpi nie slalu nyer orang kata mainan tidur.
so, nak percaya atau tak tue kadang2 ikot gak.
tapi, skng nurin mmg suka mimpi buang air besar.
asal tah, bukan nyer sebelum tido ada rasa nak memburas ker...

heran tau...


jadi buat la survey sket...
hmmm, nasib la maknanya okay gak.
klu maksud dia tak best, mesti jiwa kacau kan.
tapi nak terima atau tak tak pasti.
yang pasti kadang-kadang tido...ada gak mimpi yang macam2.
loncat sana sini mimpi tue. pening pala.

huhuuu last2 sampai tak sure tue mimpi atau jadi real life.

hmmm tapi klu betul maksud nya best la, mohon allah hilangkan la segala kesusahan diri nie...dalam segala hal...insyaallah.

2 comments:

alyyani said...

tak penah lg mimpi ni. tp mmg alya jenis tak mimpi. susah gak kan? cmne nak tau sign kalau ape2. sikit sebanyak ade benarnya kan?

yela, nak sambung belajar dah kan & jd TPM. so kesusahan yg nurin suffer skang ni insyaAllah akan ilang. alya aminkan. amin...

elani makrai said...

haighhh, dah banyak kali mimpi membuang nie alya. kat umah orang la, kt toilet hospital la n siap ada yang tak bagi pinjam toilet pon ada alya. huhuu yang latest kat toilet tue la. siap last2 budak yg nurin mntk teman tue rupenyer hantu...ishhh, wat seram jer tau.

tapi dulu nurin ada mimpi gigi patah...bg tau diorg, diorg kata ada orang nak meninggal. mmg btul alya. tue yang nurin takot klu mimpi2 nie.

harap2 la, aminnn...
tenkiu so much alya... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails