Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, October 30, 2009

F.R.I.D.A.Y

mmg bosan...kenapa tah. seminggu nie mmg ke"malas"an tue melanda tahap kambing gurun gobi sampai kan bersenang-lenang jer g keje macam office tue papa yang punyer. naper yer? tah la...

********
hari nie dah ari jumaat, jadi sok cuti la. n ada hal kat shah alam sok, hal negara, penting. harapan tok plan besok mintak2 menjadi n tak lambat seperti time yg dijanjikan 2pm. aminnn~ siap bawak rombongan ni, hal negara la kata kan mmg penting sgt. mintak sume yg jadi sokongan sok betul2 tolong makcik nie yer yang satu menda pon tak tau. huhu...


enuf bout dat, mesti korang tertanya2 kan...nanti bila dah setel akan diberitahu kay.

********
sooo, idea pon takder nak tulis blog nie jadi baik letak gambar ammar tok tatapan sume. enjoyyy the pics.

TRANSFAMMAR...kukukiiikiichee


3 comments:

alyyani said...

alamak, ammar in kotex box. kotex kena consider nak amik ammar jadi model ni. sebab lain dr yg lain. heeh...

ape tu gaknye hal negara eh. tak saba nak tau ni :D

elani makrai said...

kehkehkeh...haaa tue la mesti nie... huihhh, takder baby pon nak jadik model kotex kan, sume nak jadi model pampers jer kan... ;p

heheee

hmmm, tungguuuu...kn sabau. setel jer makcik bagi tau kay.

hushuss said...

hahhaa...kotak kotex ummi pon leh jadi barang mainan ammar..sabo je lah..kat rumah kotak panty liner huspa jadi mainan hazrat..hahaha...boys will be boys!

hal negara? pa dia dek? ko amik exam PTD ke? hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails