Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, June 26, 2009

x rasa geli pon...

ammar skng pas dh kenal lizard, bird, cat...nyima dh bagi kenal dgn FISH lak. habis ammar main ikan tue. siap klu ckp fish, mesti dia tunjuk kt sink. konon2 ikan tue mmg slalu ada kt situ la. yer la 1st time kenal fish kt sink. heheee...nie la keje nyer bila dpt pegang. hmmm, sket pon x geli lak tue. tgk jer la muka dia...layaaannn~

p/s : klu anak pompuan bagus la kenalkan dapur, tp anak laki pon aper salah nyer. jadi chef terkenal, kaya wooo~

6 comments:

oli said...

BAGUS...JADI CHEF AMMAR....

re: sofea pun suka berdiri depan tv juga...ada terfikir nak beli kerusi cute cute untuk dia...apa kata kita beli kerusi comel-comel untuk diorang...kita try tengok diorang nak duduk tak...
ataupun kita letak meja kopi kat depan tv tu...halang diaorang terus ke tv...kalau dedek ada cara yang baik kasi tau sama saya juga ya!!!


ahad ni ada pi gathering kat titiwangsa tak? kalau free jom laaa...bolehlah kita buka topik cding ke, tving ke...hehehehe

http://szsh.blogspot.com/

alyyani said...

oh ammar mmg berani. nia penakut. maksudnya penggeli mcm mama dia. geli kat kucing. haritu bagi kangaroo bear, tak mau dia usik. letak dekat2 pun tak berminat. bila disergah2 dia menangis. hehehe...

p/s : this week mmg bz, tp x bz kalo nak menyinggah kat sini ;)

PenagihAyamGoreng said...

anak buah aku yg kecik itu ari nyaris membunuh anak cicak..dia dah tangkap dengan tangan, terlepas, pastu dia gelek-gelek dgn tangan (stail stended bbdk bile tumpahkan air..abes dia kecah2 air tu atas lantai) bergulung2 cicak tu....koma kejap....

elani makrai said...

to oli :
hahahaa...chef stakat masak yg senang2 jer.

tue la, diorg tue attracted kat kaler2 n gerak2 kt tv tue kot kn? tue la pasal. adoooi, hmmm nmpk nyer kena la kita halang diorg dgn pape yg patut kn? tue la terpk gak nk beli kerusi yg cute2 n biasakn diorg dok kt kerusi. kdg2 i strap ammar kt carseat. hehee bila dh lama mesti jerit punyer huhuuu.
oke, nti ada cara saya bg tau kay. u pon sama tau...

rasa nyer x kot...me tringin pegi tp tau hubby mesti kata x payah la. huhuu nti dia kata i borak smpi x ingat balik umah hahaaa :P

to alya :

hehee emak rintik, anak borek la katakan. heheee yer ker? ooo, buli nia yer? hehee

ammar, kucing pon takot ngan dia. tp dia suker kt kucing gak mesti ketawa2 tgk kucing n sume benda dia pegang mesti bg kucing tue bau. huhuuu

to P.A.G:
ishhh, dh la cicak lepaskn ekor dia bila nk cabot. ko check x, ader ker x ekor cicak tue...mana tau dh telan nanti hahaaa...jd cicakman lak nayaaaa...

ishhh, sbb diorg nk tgk pe jadik tau. tue pasal...mesti cicak tue pas dpt lari mati kot...sesak nafas.

PenagihAyamGoreng said...

ekor dia ade...kitorang nak gelak tgk dia gelek2 cicak tu..siap buat bunyi "eeee..eeeeee!!!" dengan nada teruja..

elani makrai said...

eeee, dia x geli langsung eehhh?
heheee tp mmg salah cicak tue la, saper suh lalu kt dia. hahhhh hambik jd mangsa kejadian hahahaa

re: aku ley imagine muka teruja tuee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails