Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, June 29, 2009

ader2 jer bos nie...

bos kita orang, suke sgt ada perasaan x percaya dengan staff2 dia. asyik ingat kita orang nak curik barang2 kt ofis nie. huhuuu dari dulu sampai la sekarang. ada2 jer bos nie.
.
nie hari tue dia suh la design ribbons tok stok akan datang. soo, dia ada la bagi 5 samples. tau2 ari tue ngah bz wat keje tetiba dia dtg n glabah2 tanya mana ribbons yg dia bagi tue. pastu tunjuk ar kt dia n dia pon "ooooo, i gave u five right?". n per lagi, ngan malas jawab..."...ermmm". malas layan kerenah bos nie.
.
satu lagi kerenah dia, suker tukar design yang dah nk output. ishhh, wat pening kepala n kadang2 smpai buat masalah kt kita orang. coz tetiba time nk barang setel, ada jer yg salah n x kena...huhuuu.
.
heheee tetiba bukak sesi kutuk bos plak hehee. paper pon tok bos tue ni hahaaa "i may be sengkek but i'm no thief" hokeeeyyyy...heheee..
p/s : yang x larat nyer tadi, pas bagi lagi design baru. panggil "nurin..." i pon pandang ngan muka masam n dia bagi 1 thumbs up. hekkk eleeehhh... kecccoooohhh arrrr...orang nk naik gaji laaa.

4 comments:

kakngah said...

ape barang ibu jari naik ek????

alyyani said...

hahaha.. lawak la bos korang. mmg sengal gak ek? tension dibuatnya. setakat puji2 mcm la kite suka sgt. bagi naik gaji baru la kite leh dtg keje ari2 dgn gembira kan?

elani makrai said...

to kak ngah:
tue la pasal, bukan sign jari tue bole tuka jadi duit ker kn?
x bessstttt~

to alya:
sengal habis tuuuu...
tue arrr, stakat puji simpan poket la kan...klu duit ley gak smpn dalam bank hik3x...merepek dh nurin niee heheee...

p/s: penat mencangkung nyer kes...

Anonymous said...

Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails