Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, June 23, 2009

ramadhan's coming soon

memandangkan puasa tahun lepas masa dalam pantang...alamat nya mmg 30 hari bulan ramadhan tue bercuti panjang. skrg, haaaahhhh hambik ko kena ganti puasa gila-gila. woohooo dari bulan2 sblm nie asyik jer {hangat2 taik ayam nk pose isnin khamis} nk ganti la konon. haa bila skrg tggl lagi dua bulan sblm puasa mmg terpaksa terhegeh-hegeh la ganti. tp baru jer dua hari ganti, tue pon x sahur jadik x dpt nk puasa straight. x larattt btul. time nk petang jer rasa badan nie dh merengkok n pening pala. dh la habis tenaga melayan ammar...fuuuuhhh mmg lagi rasa pengsan jer time malam. nk bangun sahur ammar lak tdo celah ketiak. kang klu gerak sket mesti dia meraba2 cari umi. huuuhuuu punya la baik punyer mak, xmo kcu anak tdo {sebenarnya risau klu ammar bangun ajak main lagi truk...tah kul baper lak dia tdo balik}.
.
oleh itew, pengajaran topik kali nie...jangan la nk beranak time2 dekat bulan pose. mmg kes naya la kn qada' sume balik. huhuuu nk pregnant nex time kn carik time baik mcm alya...dpt pose penuh...best! heheee. nie rasa sume jeans pon dh longgar...makin kurus nieee, ohhh tidaaakkk~

p/s : alya, jgn marah terpaksa melibatkn nama alya dlm post nie. tp dr aritue pk...mmg kn plan btul2 tok nex baby nie...xmo dkt time pose beranak...susahhh. orang yg jaga kita pantang pon sakit hati tgk kita makan kn? heheee



5 comments:

PenagihAyamGoreng said...

ha'ahla...aku pun tak ganti pose lagi...

elani makrai said...

to P.A.G:

hehee tp x sampai sebulan kn? aku smpi sebulan tueee...kering mak nok~ hehee

oli said...

samalah...saya pun baru 2 hari puasa ganti...

jom sama-sama kita kuat kan semangat...
i teman u dari jauh...u temankan i dari jauh....

alyyani said...

masa bulan puasa tahun lepas, alya tgh sarat. time tuh Tuhan je tau betapa seksa nya nak puasa dalam keadaan cmtuh. nak terawikh lagila berat. mmg azam kena plan bebetul takmo puasa time tgh sarat.

tapi, lagi lega kalo takyah kena ganti kan? kalo alya kena ganti 30ari tuh tak tau la. huru hara kot. huhu...

masuk tahun ni, insyaAllah 2 tahun berturut2 puasa penuh. hehehe... jeles tak? ;p

member alya pun kena ganti cam nurin gak. tp kes dia lagi kesian. dia pregnant pulak lagi. due date bulan 9 jugak sama dgn baby dia sebelum nih. lagi kesian tgk dia kena ganti time tgh pregnant. ish2.. lelaki ni, suka hati je. sbb dia pun kes 'ter accident' gak...

caiyok2 nak ganti puasa!

elani makrai said...

to oli :

yer, sama2 la kita kuatkan semangat tok ganti pose...wlupon terseksa rasanya kn? tp time bulan pose ok jer heheee...
okeh, i teman u dr jauhhhh caiyok~

to alya :

huuuhhh, yer la. dh la time pregnant syik lapa n penat jer kn? susah gak, tp ganti pose lagi susah hehee. kira sama2 susah la tue.

jeles sangat okay (^_^)' huhuuu

eheheheee...cian nyer member alya tue. diorg sesedap rasa, kita yg teruk nk ganti n pantang kn? lagi la dia kn double ganti huhuuu x laratttt~
kahakahakahaaa...xper accident pon best gak...ada la memori tok baby tue hehee {ketawa jahat berdekah2}

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails