Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, June 21, 2009

mango...ooo mango

huhuuuu naper saya suker sangat mangga. bukan mengidam ker haper. tapi sbb kemanisan dia yang buat saya terliur bila mengingatkan buah mangga. ermmm sedap nyer. n slalu nyer bila sampai hari jumaat jer, mesti pegi pasar malam kat au4 n beli ice blended mango. fuuhhhh sedap hingga menjilat siku tuee...nyummm~

nie la ice blended yang kta org purchased...tee wif sarsi blended n me mango blended... tp dh halfway minum baru dpt tngkap gambar...sadisss...tgk la gambar manga kt bawah nie...sedappp.

http://www.flickr.com/photos/imilias/2487367033/

so, today mmg 1st time ammar g pasar malam. hehee berpeluh-peluh ammar. sampai kat bawah mata ada peluh. huhuu ammar rupanya dah pandai hirup straw ok. konon2 suh dia blakon jer tapi rupa2 nyer dia dh hirup air tue sket...huhuuu bg rasa sket jer...takot sejuk pewot. other than that ada beli murtabak n yong tau foo. memang best murtabak dia sbb tebal n banyak isi...fuuhh mmg kow lah...


.

tapi mangga harum manis yang hidang sekali dgn pulut nie mmg x brani lagi nk makan. nampak sedap tp bila pikir kn manis plus lemak...apakah? jadi x dr courage lagi...nie kt perlis mmg fames. satu hari kena cuba gak laaa...ada saper2 dh cuba? per rasa nyer? sama nikmat x ngan makan durian ker? alaaaa duriannn sedappp wooo...

5 comments:

kakngah said...

straw x msk mulut lg tue....

alyyani said...

baru nak ckp kat nurin, yang pulut mkn dgn mangga tuh mcm extreme sgt. so tk pnh makan la. tak terfikir nak makan pun.

p/s: nia pun pandai minum pakai straw jugak. tp sebab teruja menghirup, smpi tesedak2 dibuatnya..

Nieza Ishak said...

weiiiiiiiii .. makin kurus ko ni nurin ..

smlm akak ada balas sms nurin tak?? lupa dah akak sbb akak kerja kat melaka ...

elani makrai said...

mmg pon...dh makin kurus kak... makan x cukup laaa...

x pon, akak luper la tue.
tp dh budget akak OS...sbb ader baca akak kn OS tp luper lak mgu pasnie...

elani makrai said...

to kak ngah :
hehee tue x smpt tgkp gambar dia hirup...btulll...dia pandai hirup.. hehee

to alya :
tue lah, nurin pon x brani cuber lagi. tgk dlm tv diorg makan relax jer...ishhh x brani nk try lagi la kn..
p/s : hehee layan sgt nia tue... heehee b4 nie budget ammar x tau. sooo bahaya dah nie...bkn sbb aper takot saper2 tgl air kotak nti senyap2 slurrppp2x lak. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails