Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, July 1, 2009

Baby Darwish

semalam sebenarnya time lunch plan nk pegi tgk anak kak aishah {office mate} yang lahir monday 29th june 09. tp tetiba boss kita orang yang mmg suke hati buat plan x tanya staff dulu soh kita orang g melalak kt midvalley. memandangkan diorg kata kak aishah pucat jer tgk. {yer la ceasar kn} sooo, hari ni buat plan mengejut g visit diorang gak. bawak la alin n haja g.
.
sampai2, kak aishah tgh tdo. uuuu siap baby tdo kt sebelah lagi. nasib baik anak dah 5 jd mmg diyakini la baby dia x dok dlm hospital nyer kete sorong tue kn. sib baik dekat ofis jer, hospital ampang. jd sempat la g tp balik lambat gak 30min hehee. yer la, borak2... tau2 dh kul 2.10pm.
.
comel nya bila tgk newborn kn? alya, zack. pasni turn korang lak. eee, geram tgk smpi rasa nk gigit pipi baby darwish nie. :D


kak aishah n her baby boy, darwish. welcome to the world baby. doa aunty nurin moga darwish jadi anak yg cerdik akal & jiwa, berjaya dlm segala yang dilakukan di dunia & akhirat, jd anak yg soleh n semoga sihat n happy selalu. insyaallah...

p/s: bila la ammar nk ada adik kan? bole ker ammar terima? hmmm, bila adam dokong ngan umi pon dh jerit2...hehee.

3 comments:

peah @ peps said...

c-sec muke pucat ke..tak perasan la pulak..tgk bdn org kut...

anyway...nampak panjang baby darwish ni eh..

alyyani said...

nape ceaser? sibuk tau nak tau. heheh.. tp anak da 5, so da kira steady la..

welcome to the world baby darwish..

hospital ampang tuh, tmpt cousin alya keja kat situ. dia nurse bahagian O&G gak tuh..

p/s : haa bila ammar nak ade adik eh? hehehe..(gelak jahat) sama la mcm nia, aritu kat nursery dukung anak orang lain, dia da depa2 kan tangan mintak didukung gak, jeles la tuh. :)

elani makrai said...

to peps:
x, dia ada kes sket sbb jarak trlampau dkt. jd pastu lak dr. bukak balik jahitan sbb ada bleeding. akak tue kata sakit yg amat. tue muka pucat jer...tahan sakit beb~

tue la, mcm tinggi kan?

to alya:
dia stat anak no 3 smpi ke 5 sume ceaser. n sptut nya dh masuk 3x kn la rest 2-3 tahun tp dh rezki kn. tue psl la kn ceaser gak.

p/s: nanti2 dl laaa alya, lagi 2-3 tahun kot hahaaa. tp klu terbabas nti nasib la. hahahaaa...haaa, tue blom ader adik lagi. nti alya kn pndi layan nia gak. takot nti dia terasa mcm kurang kasih syg k.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails