Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, July 22, 2009

2 in 1

favourite spot ammar selain bilik n depan tv ialah semestinya kitchen. memang suka sangat nak masuk sana n xplore cabinet sume. satu lagi maybe yang tarik perhatian ammar ialah barang2 dapur tue la yang bergantung sini sana. salah satu nyer, PENAPIS. ngeeee...
.
dah la penapis tue stainless steel, jadi takot la bole mencederakan kan ammar. tp sebenarnya dia ok jer, kita orang yang dok kena libas dgn dia. ammar per lagi bila kita orang cakap sakit, lagi sronok dia kenakan ktaorg. huhuu tue la anak bujang i nyer perangai {x la abah dia asyik kn gigit tlinge n ramas kulit} dia boley gelak2 gembira tahap kanak2 ribena tau.
.
pastu cuba mintak balik penapis tue, memang x dapat la. siap semalam bawak tdo kat bilik lagi penapis tue. huhuuu



tengok la, penapis jadi topi...layan minum susu sesambil...boleee jer.
budak buchuk ngan umi...lama x bergambar ngan ammar.

aksi bahaya, jangan sesapa tiru. ammar memang profesional bab masuk benda dalam mulut huhu...
p/s: tgk ar, air liur penuh meleleh hehee. gusi gatal, jadi sume nk gigit.

3 comments:

alyyani said...

AMMAR, MMG EXPERT BAB GIGIT2 NIH, MACAM TAU2 JE KT MANE TMPT NAK GIGIT TU EK. HEHEH...

BTW, NIA PUN SUKA TOLONG MAMA DIA KAT DAPUR. ARITU DIA PEGI AMIK KENTANG, BAWANG DLM BEKAS BAWANG DGN KENTANG. LEPAS TU DIA USUNG LA SMPI KE DEPAN. NAK TEGELAK PUN ADE. ESOK DA BESAR TAK NAK MASUK DAPO SIAP.

NURIN MAKIN KURUS LA...

elani makrai said...

to alya:
heheeh terbukti kn? ammar mmg xpert tu alya. nurin pon cam x caya dia bole wat aksi macam bawak kete ngan penapis tue. heheee...

hehee best kn pastu dia macam dh faham bila kita nak sumting. cakap bak n tunjuk per kita nak mesti tolong amik kan.

p/s: ha jaga la nia, mama tue dh warning awal2 hehee..

p/s 2: ammar tue klu nk jadi chef sila kan. bole bukak restaurant n buat duit tue hehee. suke sangat dia klu tengok mama nurin buat roti bagai.

p/s 3: mmg pon alya, sluar jeans sume dh longgar. serius sampai supplier yang slalu dtg ofis pon tegur. makan time lari2 tue la pasal kot.

Anonymous said...

Huhuhuu........Cute sgt la Ammar nie.....I was actually laughin lookin at his pictures.......Ade2 je kan.......Tp mmg comel sgt....

p/s: Ammar just wait for aunty baby to come back, kite gelak byk2 same2 k...... =)

p/s 2: Kak Dek, mkn kene jage ok, u have to take care of ur health...very important! health is wealth, remember that. Even if u dont really have time to eat, just grab sth lite, energy bar or sth. ade ok?

Love u n Ammar so much...

Aunty Baby~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails