Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 30, 2009

rasa macam nak flush...

uishhh, naper la tenet hari nie.
ni nak bebel sepanjang tahun nie...time banyak nak upload gambar n masih nak tayang gambar raya *mood raya tak lepas lagi hokay *wink*...
time nie jugak la dia pilih nak lembap...
hadoiii...tensi mokcik tau.

tapi pape pon kita sambung besok la citer kisah syawal yer kengkawan.

cop! lari topik jap...pagi tadi akhirnya kereta en daffo pon berjaya siap! yes!
jadi mula petang nie dah tak yah jemput n berhantar dia ker office. bukan nyer tak suker jadi supir dia tapi best gak, nie la time kita orang 2 boley berborak2...i enjoyed the times we had tau. tapi masa nak g amik kereta dia kat bengkel di SS4, ya allah...congested habis okay. budget sampai office kul 10 mmg tak dapek la. last2 sampai office kul 11. hmm tak kisah la, klu nk g amik petang mmg lagi tak sempat.

so far, tadi kereta tue nampak dari luar okay...tapi masa drive rasa nya tak tau la. en suami jer yang tau...syukur sume dah setel...another task in the list, next! aper yer? rahsia! hehehe

2 comments:

alyyani said...

lama gak ek kete tu siap ek. mesti banyak kena repair kan? bape lama kene bertahan beranta berambik tu. hehehe...

gaknye streamyx bengong kot. kitorg pun sama. dr smlm buat hal. esok buat hal lg, mmg ade yg jd incredible hulk kat ofis ni. hehehe...

elani makrai said...

TO ALYA : lama gak. dia janji 14 hari pastu kitaorang kata nak balik kg. so dia kata dia bagi dulu tapi blum siap cat balik la. time tue 17hb. then khamis 24hb hantar balik kt worskshop, semalam baru siap. lama la gak dekat 2 mgu gak. tue terpaksa tipu bos kata kn jmpt awal anak kt nurseri. sbnrnya kn pickup en suami hehe.

yer la alya, tensi makcik dibuatnyer...gambar banyak lagi nie tapi tak ley lawan amount gmbr alya...hehee bawak bertenang...nti pecah tembelang lak kat bos. hehee takleh nak blogging kui3x :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails