Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, September 29, 2009

1st SYAWAL - KELANTAN part 2

ammar yang dah pandai jalan sibuk ke hulu ke hilir tapi tak lepas dengan ummi dia. klu tak berkepit, confem nangis nyer. sume nak ngan ammar tapi dia plak takmo ngan sesapa. bak kata amek {MIL} ammar nie buas...hehe.
nie la ammar, klu tak keje berkepit jer...kat rumah MIL, tumpat.

ammar n anak buah sedara dia, kak long a.k.a aina...hmmm, jauh beza n susah nak ikot family tree diorg nie hehee. confius, plak ammar kecik lagi sume cousin dia diorang suruh ammar panggil auntie...makcik yang poning.

p/s : pagi raya nie...

2 comments:

alyyani said...

wah, busy la ammar kesana sini ye. tak dpt nak tgk nurin posing. heheh.. mesti kena posing dgn ammar je ye.

cantik nye aina tu. sweet je muka. bape tahun tu?

p/s : btw, tgk blog peps tadi, perasan ade gmbr nurin pakai baju raya ni. itu shoot sebelum raya ke? kalau tak, camne leh ade kat 2 tmpt yg sama dgn baju yg sama? or time da balik kl tu ek? bukan la 1st day raya kan? curious habis ni.. heheh...

p/s 2 : mana gmbr ammar bersongkok & bersampin?

elani makrai said...

to alya : mmg pon, bz ammar tue. haa, mmg pon alya. klu ikot dulu2 before kawen, nurin mesti jd photographer family. tapi pas dah ada ammar nie mmg tak dapek dah. gambar sendiri pon dok membongkok jer banyak hahaa...

mmg sweet pon aina tue, dia darjah 3 dah. sume adik bradik pon girls jer. mak dia pon cantik gak...cek mek molek habis tau, mata coklat.

p/s: haa, tue raya ke 5. baru sampai kl rabu, khamis dh melilau g raya. baju ada 2 jer, tue yang pakai balik hahahaha :D

p/s 2: takder gambar ammar bersongkok bersampin. sbb ammar cuma ada kopiah jer n takder sampin. hehe tapi weekend nie nak tgkp gmbr lagi skli, haa, adala pki kopiah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails