Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 16, 2009

tak sangka...

ya allah...happy nyer rasa.

terima kasih ya Allah sebab telah memakbulkan doa hambamu ini.
.
.
.
tenkiu susan {our lady boss} for being generous n sensitive towards ur muslims employee.
i love u susan {u slalu buat i rasa segan dgn u}
we muslims employee dapat angpow raya each...
.
.
.
sebenarnya tak harap pon akan dapat angpow raya nie.
siap tak terbayang akan dapat lebih dari xpected...tenkiu all...
terkejut masa dapat call dari susan. siap dia tanya "do u have car?"..."come to my house, i want to give u sumthing"...uihhhh...time kasih banyak2...

syukur sangat...tapi tak la sampai 1k, tapi dah cukup bersyukur la sbb gaji bulan lepas baru jer dapat awal bulan nie. confom la dah licin...nie sbgi backup tok beraya jer...

happppyyy :D

3 comments:

~ FaizalZahidah ~ said...

waaa.. bestnyer... xsmp 1k tu pun.. mcm byk gak la bunyiknyer..huhu.. tp mmg angpow raya ekk? jgn nti ujung bulan kata tolak gaji bulan ni.. heheheh...

alyyani said...

nurin mane pegi? lama menyepi... rindu tau! hehe..

btw, company cina bagi angpaw raya, mmg best la. kalau tmpt keje wan tu, jgn harap la. tunggu la raya cina nak dpt pun. tp tak sempat la sebab member pun harini last day.

yeay, kira dpt durian runtuh ni. best2!

p/s : aritu dpt kad raya dr supplier. kad tu dibuat oleh kitkard. company nurin kan? heheh..

elani makrai said...

to zack : tak ar banyak sangat hehe. tapi aku slalu bersyukur lebey jer klu dapat duit heheee...

a'ah, mmg angpow raya. nie personal cek daripada bini dia. klu laki dia mmg keje potong gaji jer. yang dapat pon stkt 5 orang jer kot. huhuu


to alya : tue la bz gila alya dok setel kan sume hal uitm tue. jadi monday n tuesday nurin amik mc. tue yang off blogging tue.

mmg rasa dh lama pon x update, nurin tgk alya nyer cite pon byk dh...

tue la mcm x penah tau dia bg tok raya, tapi sbb kita orang pon dh tgl berapa keping jer yang malay jd dia bg la...mmg syukur gila... :D

p/s : hah, mmg sah kompeni nurin. hehee tapi sume tue kad lama. skng kita orang tak produce lagi sbb printing machine sume dh jual masa dia down aritue...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails