Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 2, 2009

photo updates...

nota penting - cerita dah, tapi tak dapat nak tepek any visuals pon. so, nie la update visuals for post2 yang dah lepas tue. enjoy~ jgn termuntah sudah haaa haaa :)
~ BAG ~
beg nie beli semata2 sebab nak g gold coast. dah lama mengidam tapi tak dapat2 pas setahun lebih baru dapat gak. gumbira sangat...so, nie dah siap pack barang ammar tok dalam airplane. cuma botol susu jer blom lagi.

~ LAPTOP ~
cover yang keras tok menahan dari kena pijak ngan ammar. n sesuai tok dibaling2 or jatuh masa terlepas dalam genggaman. dalam buttons sume dijamin tak tertanggal. tapi bateri dia agak goyang2 sket lepas baper kali kn tocher ngan ammar. sib baik idup lagi hehe ;)


~ HARD COVER BOOK ~

buku mesti wajib beli walaupon nak suh ammar baca n konsentrat tue kadang2 payah. tapi kita kn menggalakkan dia kan. so, supply jer. lambat laun dia akan amik gak buku tue.

nie pasal farm, ada 4 lagi. beli kat tesco. nanti nak grab sume n buat collection. (ingat, 101 dream house project)...tak banyak buku camna nak bagi almari buku kan?
best nyer buku nie visuals dia besar n kaler meriah. mmg eye catching. n dia ada over 20 flaps. 1 ammar dah berjaya koyakkan, tapi selamat lagi lepas dah tape. hehee

p/s : alya tue la bagpack ammar. rm 59.90 if i'm not mistaken. ada kaler putih n hitam. ada size lagi besar n kotak, rm 79.90 (tapi agak gabak) n smallest rm 49.90, blue.

2 comments:

alyyani said...

aaa dpt tgk back pack ammar. tak saba dah nak pegi dah ni kan? countdown bape jam je lagi ni. btw, bape lama nurin pegi eh?

laptop tuk ammar tuk nmpk menarik. belum survey pun tuk nia. wajib beli weekend ni.

buku, mmg suka beli buku gak. kita yg excited sgt kan? hope anak2 kite pun excited bila dpt buku. tu pasal kena mula dr awal kan? :D

elani makrai said...

hahaa tue la,kan dah kata nak bagi tgk. tue yg smlm cpt2 snap...snap. tue la mmg agak xcited tapi ada gak rasa neves sbb tak tau mcm mana reaksi ammar nanti. hehee

pagi nie bangun pon daffo dah kata 2 hari lagi kan? cehhh nmpk gak dia pon xcited. g 5 ari. 2 hari journey, 3 mlm tido.

hahaaa ada yg lagi mahal. rm50, tapi advance tok budak2 darjah satu n above. kira laptop nie standard la tok age ammar. g beliii alya...tgk lak reaksi nia.

tue la, nak beli banyak2 tau. sbb buku budak2 kan kalerful. yup, harus. nanti lama2 dapat la dia adapt buku2 keliling dia :)
hopefuli :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails