Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, December 3, 2009

surat cinta buat...

surat untuk alya & kawan2 blogger yang lain....

assalamualaikum,

blog nie akan off tok 5 hari starting 4th - 9th september 09.
diharap kawan2 bersabar (chewah, macam ada peminat setia harhar).
nanti balik nurin akan upload gambar n cerita pape yang patut kay.

tok alya : 2 tag yg nurin hutang akan dilangsaikan balik nanti. gambar2 lama sume dah jumpa, tunggu masa nak scan n tepek jer.

jadi, tue jer buat masa nie. hari nie probably akan fb jer sebab banyak keje nak disetelkan. so, jumper lagi nanti. insyaallah.

doa kan perjalanan kami selamat & lancar. aminn~
thanx in advanced for all your prayers.

1 comment:

alyyani said...

nurin!!!!!! enjoy your holiday! tak saba nak tunggu balik. cewah, pegi pun belum da tak saba nak tunggu u balik. heheh.. mmg over. tak saba nak tgk aksi maksi nurin & ammar di gold coast. may u have a safe flight. kite lak tumpang seronok mcm kite je nak pegi. rasa mcm nak anta gi airport. hahaha.. over tul

takpe2, tag tu bole delay, nanti post entry pasal holiday dulu tau. take care!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails