Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, December 9, 2010

today's activity : kalering wif kalerful serbuk

after nyima, adam & echa balik dari Pejabat Tanah tadi; diorang bawak balik sumting2. tak tau apa nama nyer tapi klu pegi JJ or ada karnival yang akan ada kids, mesti ada benda serbuk2 nie. tq to them, sbb belikan ammar satu klu x gaduh besar nanti jadi sume orang bole happy2 main. yipppeee! 

p/s : tapi ammar cheat jugak sbb ammi yang banyak tolong, ammi x penah main yer la, budak 2 tahun mana tau main benda nie kn?? =)

hasil artwork ammi n ammar. gud job ammar!

nyima assisting echa. echa takot2 nak buat, 1st time la kt kan. lol.

cantik x ammar n ammi punyer? cb nak buat shading tp susah jugak

lepas setel dia punyer, apa lagi...buat sepah laa..xper,xperience.

adam n his masterpiece nyima tolong gak ni yang hmpr siap.
p/s : skng ammar panggil ammi dia "CIKGU" keke kelakar...tringin sangat nak pegi skool punyer pasal la...

4 comments:

Ein Auzai'y said...

comel lah dorang nie....nanti aku beli benda lain pulak...so dorang tak yah bosan nyer....

elani makrai said...

orait...tq ein...tp ko tau la...pape nak beli kn 3 set...takyah mahal2...hancus gak nnti kikii...

peah @ peps said...

wah bestnyer...nak kena buat ni...

New Entry: Thistle, JB

elani makrai said...

buat jgn tak buat... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails