Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

Desa Water Park, Kuala Lumpur

baru nak jadi blogger tegar, tp dh berapa ari x update blog huhuu. bz lak these few days, maklum lah kdg2 kn berulang g shah alam...nie baru dapat nak update about our trip to Desa Water Park yang trip nyer dibelanja oleh my niece in-law (ada ke perkataan nih?) nway...kita orang ke sana last friday, dari kul 12 smpi la 2.15 kat sana...sekejap jer sbb nyer diorang ada plan lain tok petang tue...

well, sbnrnyer macam x jadi pegi sbb en. suami kan kerja. jadi klu sorang takot lak tak terlayan Ammar. tempat besar, plus lak bertema kan air...harus la takot kan? tp last2 pegi jugak, last minute decision sbb kecian lak kat sepupu2 Ammar yang just drop by kat KL for 2 days nie.

so,nothing much pon...main2 air jer la...so enjoy the pics...(ammi nyer main time last2 jer sbb sepupu2 nyer nak main yg grown up's nyer slide)...seronok la Ammar main air, mula2 malu2...last2 dia yang susah nak keluar. lama sgt main air smpi baru masuk kereta jer...terlelap.

p/s: Desa Water Park nie rasanyer mmg meant for bebudak kot, mostly sesuai for kids...i kno, so that grown ups or parents x la terdistracted sgt..."bagi tumpuan sepenuh nya kepada anak2 anda" kikiii...




Ammar & Amek aka MIL

The babysitters...Onni, ena, mat baby & mat ijat.

buli dorang nie...

seronok Ammar...ammi merangkap fotografer jer la...

yeay...US, finally!

nak balik dah...thanks uol...

gud bi!

4 comments:

Ein Auzai'y said...

bestnyer..kena bawa echa & adam nie....

peah @ peps said...

best..best...entry dia baper hinggit...bile nak gi "kite-kite" ni??

Dangerous And Toxicated Post!

hushuss said...

adik, mmg desa waterpark tak se'exciting' sunway lagoon. tp sesuai gak utk bersuka-ria dgn kadar yg berpatutan time2 fulus kering. hehe.. tp best je kan klu bawak anak g tmpt gini? kita pun leh rileks2 minda saja je, fizikal penat!!! haha...

elani makrai said...

ein : bole ajaaa...x jauh mana pon...

peps : dewasa rm20 jer, kids under 12 rm14...tp ammar free, so klu rania below 250cm...free laa...hihihi..

kita-kita nie bla aku ada duit nanti eh...hihiii...

huspa : yup, btul tue...tp klu g sunway, mau tinggal kan aja ammar sbb kita pon xcited nak main kan? hihi...yup, masuk pon x mahai...jd ok la tok riadah last minit plan kiki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails