Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, December 15, 2010

Ribut melanda keramat...

yer, btul...klu tak caya cb tgk gambar kat bawah...tue la Bee, ko ingat Dublin jer snow tebal...kat cni pon bole tahan jugak...snow mmg tebal, tue pasal xmas tree putih jer...best la Ammar main ice-skating. heheee....gurau jer yer. bikin sensasi jer! miahahaaa~

nie la tema Aeon AU2 for this year's xmas celebration, agaknyer kn la dgn climate skng kot yg ngah sejuk melampau kat europe kan? jadi kitaorang yang tak penah rasa snow nie pon dia nak bagi chance la...

memandangkan dah sekangkang kera dari umah, jadi last saturday Esya, cousin sister Ammar pon datang menjengah kami. tak der special plan pon, just dia nak tgk n main ngan pakcik kecik nie. huhuu Ammar siap tahan mata pasal dh ckp kat dia karang nak g jj...nie la akibat nyer, muka toye tapi maintain lari2 ayam keliling jj. kuat jugak anak laki sorang nih. keje nyer tengah hari tue, dok melayan Ammar lari2 and masuk sume kedai yang attract dia. harus la yg ada sumber2 air, kereta n aeroplane kan? dh tgk Ammar lembik baru ajak dia makan...KFC, senang sket sbb ada nasik. Ammar nie mesti pekena nasi klu tak lapar & susah tido dia. 

lama la kita orang kat sana, ada la sampai petang. syiok jugak kan? tgk la, khamis nie In Laws dr Kelantan akan datang KL, jadi Esya nie membawa perkabaran dari sana la. diorang ada plan nak g Desa Water Park. x penah g sana lagi...sapa ada penah sampai? k x? tgk fees dia pon x la mahal sgt, ok sangat la tue kan. saja nak bawak Ammar beriadah, luaskan pemandangan dan tambah kan pengalaman. cuma harap2 en suami free la ari sabtu ni yer...we'll see~

ala2 mengantuk campur xcited dapat keluar berjalan.

Esya, anak buah En suami...jadi nye sepupu Ammar la.

Ammi, mesti la nak capture moment bersama dgn Ammar. penting!
ok la, tu jer for this morning...mesti guna peluang AMMAR ngah tido lagi yang ada sebaik mungkin. kekeke have a nice day people! assalamualaikum~

8 comments:

alyyani said...

hi nurin, lama tak singgah sini, sekali dah start update balik eh. khatam dah! happy for u and family sebab life mcm back on track. tingat dulu masa keje kat mana eh, mcm2 je keluhan. skang dah ada rumah sendiri lagi. wow, happy and envy also. hehehe... baru nak start house hunting ni. banyak benda jadi. tak pela, slow2 kan. ammar pun dah besar sgt. dah macam2 tau. dah pandai eja pun. kagum! ape lg eh, byk nak cakap, tp stuck. hahahaha...

ha, tanya pasal swimwear nia kan. brand ogival beli kat sogo kot. masa tu ada discount so after less rm49 kot. mahal jugak kan? tp tutup mata je la. huhuhu... ni pun mcm dah muat2 je. ok till then, take care!

Ein Auzai'y said...

wah cantik decoration...ingat ribut mana melanda keramat....biar betul...

elani makrai said...

alya: hahaa, tue la cuba cr time jugak tok nak update blog. hopefuli bla dh start kelas balik pon akn ada time nak update...
nway, thnks sbb menjengah...
ooo, xper la dr beratus lagi nak tutup mata sebelah pon tak dpt kikii...hmmm, tue la byk benda sbnrnyer nk cite lagi tp kn tgk time kan...
p/s: ala, nti turn alya plak...slow2 house hunting, biar smpi puas hati hbs...ok...daa

elani makrai said...

ein : hehee baru la gempak kan...tp klu dia hias satu kawasan bawah tue lagi best...sbnr nyer ciput jer kwsn dia...kat ou yg fiza pegi lagi best n besar kan??

hushuss said...

Ammar nampak mcm umur 4 thn dah, handsome big boy!
huspa penah g desa water park adik, dah lama dah. tp best la, tak la semahal Sunway Lagoon and berbaloi-baloi for the price. Have fun adik!

elani makrai said...

haa. ye ke?? tp mmg ammar nmpk dh besar pon...huhuu nanti lagi 4 thn lebih dh masuk dajah satu...uwaaa, nangis la ammi dia nanti...

hehee tq,sib baek anak huspa pon hero... hehee klu x tergoda dia nanti kikii...(mak angkat bakul)

dh pegi huspa...anak buah yg belanja masuk...best! n x sebz sunway...

peah @ peps said...

ini mcm kena main snow kat au2 la weekend ni..

New Entry: Top 10 Google Keywords

elani makrai said...

harus la sbb baby smpi sabtu nie...mari laaaa...tp aku kat s.alam dr pagi tue...kn setel kan kipas jap...orait...c u on saturday yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails