Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 25, 2009

I LUV SCRAPBOOKING!

dh lama sebenar nya wat keje2 scrapbook nie. tp skng nie mmg xder time langsung nk buat atleast 1 page. dl nyer 1 page pon x siap lagi...barang2 tok menampal n menggayakan lagi scrapbook nie dh melambak gak. ari tue masa g the curve beli la brg sket kt daiso...uuuu, jadi juling mata pilih barang2 craft kt sana. sooo, nie la hasil selama beberapa bulan lepas, masa ammar blum mengganas lagi. klu bole nk wat scrapbook pasala ammar so nti bla besar dia bole tgk n appreciate keje tangan umi dia. baru la dia tau betapa disayangi dan dimanjai nya dia. heheee...

barang2 baru beli kt daiso

nie ammar masa dlm perot...sayang gambar2 scan nie...

ammar masa raya qurban kt kelantan.

nie plak masa raya kt kelantan...btul2 cukup 45 hari.

masa ammar baru lahir. sepert cam jepon tau...



2 comments:

alyyani said...

aritu jalan kat kedai baby pepe, ade 1 frame ni dia tulis my 1st year, then bole letak gmbr anak dr day 1 sampai umo 1 yr. teringin nak beli tp mahal la. rm199.90 untuk 1 frame. tp nak buat scrap book cam nurin ni, 'rajin' pulak.. bes, bole tgk selalu kan?

elani makrai said...

mak aihhh, mahai nyer... tp tok memory kdg2 sggp jer kn? klu x pon, alya buat la sndr buku tue... pastu bind cantik2 kt kedai... fuyooo mesti lagi kelas tau.

buat la, buat la..bole slalu tgk nti. lg rajin buat lg banyak nk buat n tulis tau...dh berkobar2 balik nk buat jugak.

tp aritue ammar ada dpt 1 buku mcm tue dr doktor. tp x pon ltk gmbar dlm tue...heheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails