Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 25, 2009

gifts from THEM

klu nyima balik langkawi mesti ada jer barang yang dia bwk balik tok 3 cucu kesayangan dia. yayi plak tgu jer nyima blek n ader jer la dorg shopping. bla yayi sorg2 kt sana keje nyer jd tukang survey tok nyima. sooo, bla nyima blek trus jer beli per yg dh disurvey. tue la keje atok n nenek yg xcited beli barang2 tok cucu2 diorg. nie sbnr nyer dh hadiah keberapa kali dh. sebelum2 nie pon dh banyak yg di bagi kt ammar. bertuah ammar...heheee

kasut nie ammar suker sbb kt tapak dia ada tulisan first steps. sbb umi slalu bacakn tok ammar, tiap kali pki mesti nk cari tapak kasut. konon2 nk baca gak laaa...

baju sleeveless nie sbb ammar kuat berpeluh. jadi sesuai la sgt...huhuuu


p/s : baju bole la kt banyak...yg dh x muat sume smpn tok adik ammar... heheee



2 comments:

alyyani said...

wow, bes nye ammar dpt banyak present dr grandparent. sama mcm nia. kalo balik perak, tak yah bawak baju pun takpe sebab everytime balik kpg, nia dpt baju baru. tp tu lah, beli ikut size sebnar sedangkan nia pakai baju umo 1 tahun, simpan tok adik nia jugak la nmpk nye ;)

elani makrai said...

wow, nia dh muat pki 1 thn nyer baju ker? cepat besar nia nie yer... tp mmg baju budak nie kn besar sket...klu x, mmg smpn la cepat kn?
sbnr nyer dorg yg bertuah ker kita? hehee sbb byk dpt baju free...keh3x...ketawa jahat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails