Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 25, 2009

1st Award...yippeee~

memandangkan blog ini hampir bersawang dek kerana bz ngan keje. fuyooo, jumaat lepas i rajin gila wat keje tau. hahaa sampai x sempat nk geledah hot story dr member2 blog yg dirindui. sabtu ahad terpk2 jer apa la cite diorg sume. tau2 dpt award dr alya, best nyer...coz nie la my 1st award. tenkiuuu so much alya...(mcm menang grammy's la plak xcited nyer heheee). so jom kita jawab soklan2 nyer...



Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini. {ALYA}
  1. alya seorg yg rakan blog yg best. wlupon x kenal n x penah jumpa tp tau, dia memang best.
  2. alya ada 1 princess, nia yg baru lepas baik demam. cian kt nia.
  3. gambar wedding dia cantik2. kdg2 terpk sapa lah photographer dia.
  4. something bout her yg wat i want to know her more...
  5. she dress well too...
setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  1. saya suker kopek bibir bla serius memikirkn sesuatu...habit yg mmg susah nk dibuang. dr kecik sampi la besar nie...rosak bibir u.
  2. saya suker makan banyak tp x tau pegi ke mana makanan tue sume...jamban kotttt :D
  3. saya suker tdo masa kt itm dl, tp skng x dah sbb klu bole nk curik masa kemas bilik, baca magazine, tgk tv, basuh kain n buat keje2 craft.
  4. saya sgt suker buat scrap book tp time xder, dh buat separuh jalan jer.
  5. saya anak kedua dr 4 adik beradik perempuan.
  6. saya ader citer2 besar tp kdg2 asyik lari jer dr cita2 tue. n kdg2 confius dgn cita2 sendiri.
  7. saya ada 1 anak lelaki yg sgt sy sayang...ammar uzair namanya.
  8. berat saya x sampai 40kg. tp sya mmg nk lagi berisi...x tau mcm mana.
  9. saya suker memasak tp x terer memasak. macam mana? kdg2 berjam2 masak...tp x la sedap mana pon...herannnn huhu
  10. saya teringin memiliki 1 bisnes dan menjadi bisneswoman yg terkenal. heheee
anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka :
  1. kak nieza : ibu kepada 2 princess. sgt hebat ttg bf n saya kagum dgn dia. sifu bf!
  2. kak ngah : ada 3 hero yg sume nyer nama stat ngan A. siap dh ader kebun skng! cahyo!
  3. ein : kakak saya yg baru mule berblogging nie. hehee mama kt prince n princess.
  4. peps : cousin sya...ibu kepada rania kedebambam...geram grrrr~
  5. klu bole nk pass blek kt alya...bole ker? heheee alya : blog mate yg 1 ari nti mesti nk jumpa.
  6. oli : sbb best baca blog dia. penulisan yg tulus dan sempoi...kelakar gak kdg2...
  7. tika : sbb ader amazing craft shop. berusaha!
  8. mama herda : kurang tau psl mama herda, tp nk kenal lebey rapat.
  9. lydia : mcm x pecaya ada 2 anak dh...nmpk muda hehe. pndi jahit n kreatif.
  10. sapa2 yg belum buat lagi or penah dpt award...saya bagi kt semua...

*p/s : hehee tenkiu so much alya for this award...terharu sbb dpt award hahaahhaaa

2 comments:

alyyani said...

alamak, terharu dgn fakta2 itu...

p/s : nurin, fact no 1 je da sama tau. suka kopek bibir. bad habit.. yela, bibir teba sgt alya nih.. hehe..

elani makrai said...

alya : heheee jgn terharu alya... :D btul tue...

haaa, ada geng rupe nyer kih3x... naper la ssh sgt nk buang tabiat buruk ini kn? aduuhhh, jgn ammar atau nia ikot sudah yeeerrr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails