Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 11, 2009

anak teruna i...

mmg skng mengganas & membuas, ada jer yg nk dipanjat la...nk menggorek n merangkak ke hulu ke hilir. mmg org kata boley lagi kurus la. x dpt menandinggi xcercise kt gym tue :D.



dats why la sabtu n ahad mmg buzy occupied melayan ammar. klu ammar dh besar mmg best klu dpt bwk g padang, main kejar2 ngan dia. conform letih. tp x sabar tgu ammar nk jalan boley layan dia mengemas umah lak. huuhuuu



chewah, buat muka sposen. sbnr nye ada plan dlm kepala dia dh :P

haa, kn dah kata. blaja mengeja guna kotak sensodine...syik dok sebut ain jer...hahaa


okey, dh bosan. gerak! bertindak cr port lain.

hahahaaaa ketawa jahat. jumper dh, botol febreze! yes!


dh puas main febreze...nk panjat kerusi plastik lak. tp nmpk pam lak...jeng3x.


akhirnya, berjaya panjat!

*p/s : bagus tok sapa nk berdiet. adalah anak lelaki... :D

6 comments:

kakngah said...

msk umo 2thn.. siap ler..... stamina kene menten beb!

azyyati anuar said...

amboi, bz nye ammar explore sana sini! muka tu penuh dgn macam2 idea & benda nak buat...

elani makrai said...

kak ngah :
macam mana handle 3 hero...
tabik!

azyyati anuar :
tue la mmg ader jer yg nk dikeje kn, skng dh pndai nk panjat almari baju dia lak...poning mok cik. takot jatuh jer...

Ein Auzai'y said...
This comment has been removed by the author.
Ein Auzai'y said...

Dedek,

Dedek,

Biasalah...if hero kat rumah confirm roboh...ngoklah Adam sampai playpen pun dia panjat (lagi2 if ammar kat dalam).....Ammar tak mengganas macam Adam lagi...tunggu the time will come.

elani makrai said...

ein:
tue la, mcm kena langgar todak.
sume nyer nk dixplore n check.
haighhhh...penat gak...nie klu ader twins, pengsan woooo... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails