Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, January 7, 2010

...what if

there are times yang buatkan aku rasa macam kenapa la tak buat ini or itu.
there are times i felt macam kenapa la tak pikir betul2...
ada jugak time yang i wish i cud turn back time tapi to certain time jer coz if i really get to back at time dulu2 i will never have met en suami n have ammar kan?
:
:
but there are some things yang i wish i cud turn back time yang buat kan me n en suami mengalami sedikit kesusahan sekarang. macam nak cakap jer d*mn u *d*n! sebab ko la kitaorang tensi sekarang. tapi takper, mayb kita orang kesusahan sekarang tapi kitaorang redha n berserah pada allah. semoga ujian yg diberikan kepada kitaorang akan memberikan lebih rezki pada kita orang masa depan nanti. hmmm, yang penting, dia mungkin pikir dia menang...tapi kat dunia nyata nie jer yang sementara. kat akhirat nanti cari la dari skng jawapan nyer yer en!


okay, dah puas hati...

4 comments:

alyyani said...

nape ni nurin? pasal kes aritu yg nurin sms tu ke? lama menyepi, kelas da start? harap korang sekeluarga tabahkan hati ye. take care fren!

p/s : lama tak tgk ammar ni :)

peah @ peps said...

takpe dek..be optimistic...baru 28..byk masa lagi...anyway kite takkan menang / bole buat sumer benda...take it one at a time...

whateva happened today..take is as lessons learned...

elani makrai said...

alya : tue la kes yg nurin kn dulu n sms kat alya tue la...
tahap kesabaran dah sampai tahap gaban dah...mmg tak aci klu di pikir kan apa yg dibuat tapi tue la, kn tabah jer la hadapi dugaan nie...

bak kata org french "ce la vie" / thats life (tak ingat spelling dia sbb dah lama sangat tak tgk buku french haha...


peps : tanks ja...mmg tue jer la aku tgh buat. take it easy n harungi jer on at a time.

mmg lesson learned sangat ja oi...

izza said...

lama tak jenguk blog nurin.wah syok nyer boleh sambung edu lagi.wat happend?dont wory dear.u ada ammar n ur husband the greatest supporters in ur life.be strong n u ll win it.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails