Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, January 7, 2010

back to "skool"

omg, gila lama tak bukak blog nih. bukan setakat bersawang tapi dah naik kulat, sib baik tak berkurap hehee...
:
since start kelas nie mmg betul2 terasa penat nyer. setakat drive keramat to shah alam is not a biggy problem sebab i'm used to it sejak buat degree dulu. tapi that was few years back. skng wif ammar along, terasa gak penat nyer sebab ammar dah start jadi seorang yang cranky n clingy. bukan nak komen ammar tapi sebabkan changes yang i gave him "i mean going to classes at 3 different times" makes him confused kot. mesti ammar fikir, kadang2 pagi ada, then petang mula hilang sampai malam. then, pagi dah hilang, tapi pastu petang ada plak. tue yang ammar start jadi moody. he wants me 24-7 okay. tapi i tak penah anggap ammar as a burden...how can? he's my lil sweet heart, i always think of him more than 24-7. bila dah jadi mummy n student. klu dulu habis class ley cabut g bowling or movies. tapi skng bila ada ammar, habis class mmg rasa nak rush balik umah. coz i kesian kat dia. but this is for our own good. team work to achieve better future and tok generate more family income...walllaaaahhh ayat. vision n mission kan kn clear.
:
so anyway...assignments dah dapat. i hope i will go tru all this wif an open heart n moga2 dapat absorb semua nyer dengan jaya nya.
:
tapi one thing for sure, my wish lists dah grew even bigger. i do asap need a laptop, printer, "en suami pon nak laptop satu" huhuu, then i nak beli broadband so i senang nak surf kat skool even tho ada jer around uitm. n then i nak beli vakom (tah macam mana nak spell). and of coz beg laptop yg bergaya. hahaaa....ooowwwhhh, cepat la dapat loan....hmmm.... :P

3 comments:

alyyani said...

heheh sorry, baru baca entry ni. da start kelas la ye. mmg back to school la. ammar best la dapat spend masa lebih dgn nurin. eh yeke? :)

p/s : mesti org kat uitm tgk nurin cam tak kawen lg kan? ape tah lagi ade anak. confirm nye lah! :D

peah @ peps said...

vacum ke? hahaha..

elani makrai said...

alya : tue la habis-an la back to skool. hehee bila kat skool rasa macam student habis tapi bila dah habis kelas tau yg kita nyer status nie mak orang, jadi tak bole buat suke hati sangat.

tapi mmg la, ramai tak caya bila cakap dah kawin n ada anak 1 yg dah almost 2 years old. hehee syiok gak tgk xpression muka diorg tue.

mmg ammar sangat happy tapi tue la clingy jer....sabar jer la...dah la diorg ltk high hopes...sume student tpm if can nak 4 flat tau, worst case 3.8 jer... adoiiii....pening dah...

peps : bukan ja...dia bunyi macam vaakoum....hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails