Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, January 29, 2010

updates on ammar




memang lama gila la, sib baik tak naik gila hehee tak update pasal ammar. so harini i mean yesterday morning i dah took some pics of ammar. kenangan beb mesti ada kan?

:

:

ammar skng ada personal tutor kat rumah, siap dah ada sound lagu A B C tue. yang paling dia pandai mesti la A kan & U. n sekarang ammar lebih suka tiru gaya orang cakap n try to immitate our daily conversations. tak la dia terer habis ngah phrase nie *kira trademark dia la "nanak arrrr" pandai dah kata tak nak n faham mostly everything we said. korang nak tau sapa tutor dia? hehee ammar belajar via new media, interactive vcd la ofcoz. almost everyday mesti tgk sampai kitaorang yang lebam. dari situ la most of his vocabs in english comes from. korang cuba la tok anak2 korang lak...

3 comments:

alyyani said...

hai..dari sehari ke sehri nak beli kat cd2 tuh tuk nia tapi tak terbeli2 lagi.

ammar, lain nye muka mmar! serious lain. nmpk makin serious la nurin bila dah besar ni. rambut pun da panjang tuh. khusyuk betul study. join ummi study ye.. :)

hushuss said...

dah pandai dah ammar kan? Hazrat pon dah pandai nak...
Paling best klu dia dengar azan..semua org dia suh diam, org panggil dia buat tak layan...mulut dok "Alla Bat (Allahuakbar), Allah Bat (Allauakbar)...

Cepat kan depa membesar dek?

elani makrai said...

alya : heheee takper, sempat lagi. klu tak beli cd tapi buku ada pon okay gak...

tue la budak dah besau. hehee jgn tak tau, marah pon pandai sekarang. lagi garang drpd parents cemna?

huspa : tue la, mmg pastu yg tak larat bila dia mintak or tunjuk sumting siap ada gaya lagi. kelakar. mmg dah sampai stage nie pandai la mintak, kata taknak, marah n macam2 lagi.

tue la, kadang tgk macam tak caya. cpt btul diorg besar...tunggu la, dah masuk tadika nanti. hmmmm :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails