Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, January 17, 2011

statement kering Ammar #1

rasanye penting tok mengkompail kan statement2 kering and for me kelakar yang keluar dari mulut Ammar. sepatutnya dari dulu lagi dah buat kan, tapi sebab nak jadi blogger harian tetap tue mmg la sangat susah. so why not, as a stepping stone. kita mula dengan hari ini iaitu Monday, 17th Jan 2011. 

ok, tak salah last 2 weeks.
aunty baby : Ammar nie kampung boy la, nasik nasik nasik pagi2...
Ammar : bukan la...
aunty baby : Ammar kampung boy or city boy?
Ammar : city nur saghah... (refering to acu yaya dia, siti nur sarah ;P)

kitaorang  ketawa berdekah2 pas tue.

4 comments:

Ein Auzai'y said...

hahahaha...anak buah ku sorang ie...lawak gile....

elani makrai said...

ein : to la...kikii tu yang buat satu label tok dia nih...

Anonymous said...

hehehehe.....igt igt igt....sukehati je ammarnye answer kan....byk lagi la kak dek, stmt2 ammar yg mmg sukehati die je...

Rindu gile kat ammar....kalau x pagi2 bgn je, mesti ade yg nak shaking buttbutt die nyanyi lagu Nobody...kihkihkih

Aunty Baby

elani makrai said...

tu la bee, tp klu aku tangguh2 nk update...mmg lupe trus.

haha...aku tanya dia, mn aunty baby? dia slame ckp..."pegi dublin dia naik awoplen..."

kikiii...jap gak ko kt kl kn?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails