Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, January 22, 2011

baby AMMAR dh besau daaa...


camera x bwk, terpaksa pki webcam. 1st few attempts nie. ok gak.

harini kita orang g s.alam. tengok2 rumah plus ada keje yang kena developer setelkan. tapi tadi lepas kita orang balik makan, ismail n member sudah tidak kelihatan lagi...pegi makan ker? or dah setel for today...heran... tapi satu keje dia dah setel kan. tinggal satu lagi jer. hopefully by today setel la.

so, tadi kami 3 beranak lunch kat Pizza sek. 7...dekat sangat. memang bole licin poket la klu btul2 duduk kat s.alam nie. sume nyer dekat, hmmm. tapi tue la since dapur takder lagi, harus la beli jer kat luar kan. nanti dah ada dapur, fridge, washing machine sume baru la bole pindah secara tetap. klu tak mmg rugi la nak melantak kat luar jer kan? habis makan kami ke butik tudung Ariani plak. dapat la satu tudung syria en suami belanja. (kata dia, beli la satu tuk u, klu tak bising jer x dpt beli tudung baru...plak tue ada sale, tp klu member lagi best la diskaun nyer). klu nak tau, kat sek 7 ni bukan Ariani jer, Fareeda, Hajra n macam2 lagi. mmg macam dok kat "Shopping Village", sume ada...tak yah risau. kalau plan nak habis kan 1k sehari pon pasti berjaya punyer. bahaya kan??
so, nie saja jer nak update pasal aktiviti hari ni. n nak kongsi la yang my baby Ammar dah besar ok. tgk gambar kat atas tue. dia dah bole tido sendiri tanpa perlu nenen di sisi. pas cebok sebab memburas kat Ariani, balik...mandi kan, tukar baju. bagi susu n trus tido. hmmm, seronok tgk ammar...sambil dia tido, ammi amik kesempatan la update blog. en suami mana? tido jugak...sedap jer dorng ber2 ni.

p/s : tadi pon en suami kata. kita dah bole bawak Ammar pegi hotel dah, dia dah bole behave kat restaurant. bagus la cemtue kan, Ammi Ammar ok jer...kikii...bole makan macam2 lagi klu kat hotel.

3 comments:

Fikri@fik said...

hehe bila aku dapat merasa kemeriahan melayan anak-anak macam ko ni kak Nurin... plz wait for my first story about my first son/daughter later...hehe...

alyyani said...

baby dah tak baby dah. ok la tu, dah behave. kitorg kalau makan luar, mmg huru hara la. huhu... syiria ariani after less pun still mahal lagi kan. tp selesa dipakai. sedapkan ati ;) alya ada 2 helai je. biru dgn dark brown. bole masuk semua baju. lain2 brand tudung nurin sebut tu, belum penah beli lg.

elani makrai said...

fiq : haha the time will come. jgn risau...nanti ada mcm2 cite kuar pasal ur son/daughter. time tue mmg akak tak sabar nk dgr...mesti dorg terer wat game kan? kikiii

alya : sbb dia takde geng lagi. nanti dia ada adik, dia ajar la adik dia wat mcm2 or dia yg membuli, tgk la nanti...kan???
tue la, mmg pon. dh less pon still 80+...tp mmg slesa kan. fareeda pon cantik gak. ada kat bangi kan? tue yg lain pon tak ada collection lagi. kn try kot? jom kita alya?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails