Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, November 29, 2010

picture perfect

susah btul nak tangkap gambar dgn ammar lately. jadi rasanye gambar berdua kita orang dah makin kurang. mana bole kan? sbb nanti bila ammar dah besar mesti dia tanya mana ami? btul x? kalau ikot kan, gambar kita orang bertiga pon susah nak capture dah since klu ber3 sapa nak pegang camera kan...tue la kn pakai tripod. tapi malas ok nak bawak menatang tue ke hulu ke hilir...ohh tidakkk...

for the time being, nie jer la gambar terbaru ngan ammar. tue pon goyang...so dr letak gmbr yg x best...baik ada kan effect kn? nahhh, our moments together. i wish ada camera yang ikot mcm cctv. so every moments went by wif my two heros bole capture dgn sendirinya... kalau la ada...

potrait of me n ammar.

3 comments:

peah @ peps said...

huhuhu..nampak perfect di situ...mentang2 lah AD yer..

My New Entry: Port Dickson Cap Ibu Dan Anak

Ein Auzai'y said...

Tuelah pasal ja...if aku fail dah....

elani makrai said...

peps : hahaa tue nak cover kebluran gambar jer pon...sib baik jadik kikiii... haha kan best klu nie jer keje aku, baru syiok...

ein : ishhh, bole. sapa2 pon bole... kn tau jer button apa nak tekan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails