Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 26, 2010

nightmare on au2 street...

tak best btol tido malam semalam.
syiok2 terlentok ngan ammar tetiba mimpi ada orang bagi petua mcm mana nak gemok. then, tau2 dh tukar chanel n ada adegan tak best. eee takmo cerita la. nauzubillah.
nasib baik teringatkan ammar dlm mimpi...tue yg buat terjaga. klu tak, mesti dh suspen tahap dewa la.
terjaga jer, mata terkebil2. en suami siap check mata aku...nak pastikan tido ker apa makcik nie kan. pastu citer kat dia, respon nyer mmg tak best yer. ada ker diketawakan nya....pottooonnngggg...

sudah nyer tak dapat nak pejam mata, dah la lutut nie sakit. pusing sana tak lena, pusing sini tak lelap. nak online macam takot mengantuk la harini...last2 tak tau bla terlena n rasa macam tido 5 minit jer... uuuu memang sakit hati.

p/s : sebab tue la aku tak suker tgk citer seram. klu g tgk nightmare yg baru release tue mau dok dlm trauma 2-3 bulan. tue la syiok layan citer bebudak...i mengaku, i bukan orang yg ganas kekeke...dalam hati ada taman. kukuku...pigi daaahhhh...

4 comments:

Ein Auzai'y said...

ceritalah...cerita apa yang menyeramkan....nk tahu gak...dalam mimpi ker atau betul2 terjadi kat luar rumah...

elani makrai said...

dalam mimpi la...
tak nak la cerita. dah la aku menghadapi masalah nak cube lupe kan semalam. huhuuu

alyyani said...

nurin, alya takut cite2 seram ni. semua benda yg menakutkan la. een nmpk van mayat pun dah naik bulu roma. lg tragis alya ni dari nurin. dalam hati i ada kebun bunga. bukan taman dah. heheh..

elani makrai said...

to alya: tue la, baik jgn cite, nanti ngan alya jugak yg dapat nightmare...hehhehehe...ooo susah tuu klu dh berkebun :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails