Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Monday, May 24, 2010

80cm...

ok ker tak eh tok age 1yr 9mths, boy?


haritue kemas sket2 bilik (kemas major kn lama n mmg tak sudah2) sbb mcm rasa ada barang jer yg menyemakkan keadaan. jadi terjumpa free height ruler yg bole tampal kat dinding. ummi nyer punyer la xcited sbb nak ukur tinggi ammar.
p/s : yer la, yayi dia suke sngt ejek ammar ketot...marah ammar. sensitif dgr perkataan nie.

dah tampal n re-tampal sbb sticker kat bawah tue degil sgt. ammar pon datang lepas bangun dari tdo. xcited la dia ada benda baru. so, ukur ammar nyer tinggi n catit sket kat sebelah no tue n tgkp gambar ammar. baru 5min jer, ammar datang ngan pen n conteng benda tue. tak habis kat situ, tampal sticker lak. then aku g la solat tgk ammar kusyuk jer. lepas abis solat, jeng jeng jeng...ammar sudah siap menconteng dinding...omg. tidakkkk...bila tanya sapa buat, ngaku pulak huhu...tapi salah aku gak sbb tampal. ammar lak, selagi ada kertas n nmpk lak menarik sbb ada gambar belon n stars bagai mmg dia teruja smpi tak ley control tue.


p/s : nmpk gaya nyima, kn la cat dinding nie nanti...tp kn tunggu sampai season ammar tak larat conteng dinding dah hehe...sori yer...

2 comments:

alyyani said...

nurin sekali update, banyak gak yg alya tak baca ni. heheh..

hmmm ammar macam nia je ni. tak bape tinggi sgt. bukan ketot eh. hehehe... lebih kurang je. tak sampai 90cm pun lagi.

sepatut nya kena tinggi lagi. tak kisah kan janji sihat. aiyokm ammat dah ada interest baru. conteng dinding la pulak. huhu..

elani makrai said...

hehee tue la...selalu la keje balas dendam lps lama x update. kekeke...

tue la, kata x cukup calcium intake...susu berapa kali sehari kan? ngan makan lagi btul tak? rs nyer memadai kot tinggi nie...nnti awal2 tinggi, pas satu time tak membesar dh...

yer la, asal sihat n aktif. k la tue kan? lasak tak hengat.... :)
haaa, tue la. abis ummi tgh solat, mmg sedap jer la kan? so, moral of the story, jgn lekat pape kat dinding yg bole mengundang art xpression@scribbles huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails