Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, May 23, 2010

ammar dan sticker...

mmg suke btul sticker.
dari lekat kat buku ker pc lama aku, kat kerusi...smpi bawak mandi pon ada.
lekat kat kotak n plg best kat muka sendiri.
ammar...ammar...dh nak masuk 2 thn nie mmg ada2 jer.
vocab takyah kata la...banyak gak dah.
smpi tak ter-rekod tok ammar nyer review bla besar nanti.

paling best statement..."cian adik...", "ammar sedih...", "adik nangis...", "yayi marah, abah marah, ami marah..." (dengan aksi jeling mata...tak larat).
ammar skng pandai dah tau guna sume tue at the right moments...jadik mmg rasa ammar tue dh besar dh. menulis lah, menyanyi alif ba ta n yes, jj ball...plg fevret. tido ngan bola lagi...mmg ngah fever world cup la anak bujang nie...mana2 carik bola. pengsan nak cari bola. belambak dah kat umah...huhu.

2 comments:

alyyani said...

ammar mmg dah pandai cakap kan? cmne leh start ammar obsess dgn sticker tuh? hehe..tp perasan gak sticker kt tricycle nia habis dicabut2 lepas ni tampal balik. cmne la bole terfikir nak usik benda tuh.

elani makrai said...

bole la alya...dia pick up jer apa yg kita orang cakap...tue pasal.

entah la, agak nye lepas beli buku colouring yg ada sticker jadi dia mula la nak sticker jer. nie nurin tak tunjuk gmbr pc, kerusi sume. habis penuh sticker.

yer la kan, bebudak skng...ada2 jer akal dia. tak sapa ajar tp ada idea nak buat sndr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails