Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Friday, April 2, 2010

Wanna get my hands on this...



uuuu, sangat la nak.
nak sangat sampai tak bole tido.
tapi regenya membuat kan aku terkedu jap.
mahal nie...body jer kat 3k kot.
fuhhh tapi stylish kan?
camera lama kan dah kaput jadi skng nak cari la penggantinyer.
en suami suruh dihold dulu n ltk camera nie dalam wish list yg ujung2.
tapi i nak guna my own money, jadi kira nyer tak kisah la bebila kan? kan??





tapi aku still rasional...tue la, klu ikot nafsu mmg dah grab olympus tue kan.
tapi kita beli ikot budget. jadi dah tukar plan n nak sgt grab panasonic lumix.
mmg dh terbukti cantik pix dia.
bila laaaa...
:
kenapa aku nak sgt camera?
1. sbb nak capture every moment gambar ammar.
2. a picture tells a lot of story...jadi aku anggap camera nie gadget yg sangat penting.
3. must have gadget nie...selain camera handfon yg stkt vga jer kukuku.

pape pon, nak jugak camera baru sbb takmo pinjam camera orang (yer, tq pak long jasa mu dikenang sbb meminjam kan camera). baru la seronok tangkap gmbr ammar kan, mana tau nak g bercuti mana2...*wink*

5 comments:

~ FaizalZahidah ~ said...

mmg patut ko beli camera baru tau.. gmbr anak ko nti akan sentiasa disnap anytime je.. huhu.. at least.. tukar la HANDPHONE tu!!.. sekurang2nya boleh la guna camera hp bile urgent.. camera hp aku byk berjasa.. huhu..

~ FaizalZahidah ~ said...

ade tag aku yg ko x wat lagi kott...

http://fzwonderland.blogspot.com/2010/03/tag-8.html

hehehe..

~ FaizalZahidah ~ said...

ni pun tag aku.. jawab jawab..

http://fzwonderland.blogspot.com/2010/03/more-tags.html

~ FaizalZahidah ~ said...

ni lagi.. hahaahahaha...;


http://fzwonderland.blogspot.com/2010/03/got-tagged.html

PenagihAyamGoreng said...

AKU NAK OLYMPUS TU!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails