Dates 2 remember...

Daisypath Anniversary tickers Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, February 16, 2011

the day we send u back...

owhh...lama sudah kan?? we miss u B. Ammar pon asyik teringat2 kat ko. Even bila mama ckp nanti nak pegi Dublin, dia mesti kata Ammar pegi dgn ammi, abah, kakak, adam, nyima, yayi, mama long, baba long...bla bla bla... Tapi cuba tanya dia, rindu tak aunty Baby...tak plak. Tp from the way he expressses his words, me n mama definitely agree that he does. Tue la daffo kata, klu ada rezki...kita pergi la tgk Baby...tp stkt 2-3 hari jer coz mahal. hahahaha... T_T' sedih kan ;P

so this is the day, a month ago bila kita orang antr ko kat KLIA. Aku tak pernah lagi naik plane dr KLIA, so jawap nyer kena kumpul duit la klu nak naik MAS kan... hehee...insyaallah, bila ada kemampuan. Bole aja kan...to those yang tak dpt join, this is it... 
p/s : daffo kata "ammar tak g skolah lagi, cikgu dia nyima kat umah jer jd bole la antr Baby" yer la, yg lain sume ada anak nk g skolah kan...hehee harus kn tido awal.

the gang dat never fails to support.

baru bangun tido n makan his fevret curly fries...tq tok long.

blame daffo sbb gambar jauh...hehe kena tutor daffo nie nak amik gmbr.

well sumhow, i loike ur style...tunggu aa nanti aku berduit lebih kakaa

nenek kita nie akan ke Dublin nanti, amboi uwan...kalah i...

the M&M that cost like 7x exegerate than in 7e.





acu yaya n ammar...(papa suke kata kat ammar, ni acu adam...mayb sbb tu dia kureng dgn ko kot)

the next Hero Malaya...kakaka
bila recall balik, cepat btul masa berlalu masa ko balik kl kan. tak sempat nak bawak ko g umah aku...hmmm, make sure nanti ko balik for gud mesti singgah tau! n klu aku tau duit aku dah masuk time 2 bulan duit ada dlm bank, aku bole x sedar...cittt tue ley g shopping ngan ko n Tee. X per, next time ada. ok la Bee, till then. TC yer...

4 comments:

Ein Auzai'y said...

tuelah pasal..echa sekolah esoknye..if tak confirm dah join..tak pa nanti kita join masa dorang lak nak gie dublin...hehehehehe....terpaksalah adam tinggal sorang....

peah @ peps said...

wahh..hehe...baby if u r reading this..sorry..tak dapek hantar itu ari...anyway...tahun ni..baby balik..boley la..kite do a lot of stuff...

Cik Peah is back

Anonymous said...

Kak dek

Omg, so long been waiting for u to update ur blog. da mcm besawang sawang da blog ni. Finallyyhh!!! Hehehe.

Wahhh, tgk gambar ni cam serious tak sangka time cepat sgt jln. before u know it, ill b back at home bothering e'one!!!

N sgt teharu dat u like my style...ahhhhh, so sweet of u.
Dont worry nnt bile b da balik, we go shopping together, ill b ur personal shopping assistant ok!!! :)We r gonna haf lots of fun, yippee!!!


Muahhh, cium ammar byk2....ckp ngan die, eleh konon tak rindu kat aunty baby, tp bile ckp phone ngn aunty baby aritu teros senyap, sedih la tu dlm hati...hehhehe....Ammar ammar!!

Kiss kiss~
B

elani makrai said...

bee..aku dh update...tapi mama dah cerita pon evriting dkt ko...so citer ni tok tatapan yang lelain keh...tq!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails